Pxn V10 Pro Direct Drive direksiyon seti alınır mı?

@AdvocateD Hocam bütçe kısıtlı Max 7500 en iyi ihtimalle çıkar. Ne almalıyım sizce? Şimdi Irak'tan almaya da çekiniyorum bozuk çıkar falan diye. Bir tane Drive RS+ buldum 7500e veriyor temiz bir şeye benziyor ikinci el. Dişli olması benim için o kadar dert değil profesyonel oynamayacağım arada bir açıp 1 saat ETS veya assetto oynarım o kadar. Drive RS+in pedalı ayarlanması çok hoşuma gitti. G29'lara bakıyorum en ucuz ilan 7 bin o da vitesi yok.
Bu V10 prolar mükemmel duruyorda onu alacak bütçem çıkmayacak maalesef.
Hocam Rampage ve PXN'in eski modellerine bulaşmayın. Özellikle Rampage'da Oyunlarda uyumluluk sorunları çekersiniz. Yazılım desteği uyduruk bi mobil app den ibaret. Vitesli fln görüp heves etmeyin yani. V10 Pro'nun yurtdışı fiyatı 250$ civarında. Biraz daha bütçeyi zorlayın acele etmeyin derim. Vites vs sonradan alınabilir eklentiler.

@AdvocateD G29 mu alayım o zaman sizce? Çok o bütçelere çıkamam hocam zaten bilgisayarı monitörle 16ya toplamıştım. Okul harçlıklarımdan her hafta kısıyorum öyle topluyorum. Hocam eski modelden kastınız Drive RS+ dahil mi? Sadece Assetto ile ETS oynayacağım. Dediğim gibi sürekli para biriktirmemek için Drive RS+ düşündüm. İlanda çok temize benziyor bir tane oyun konsolcu satıyor. Ets ile Assettoda problem yoksa sorun değil ancak satmak için piyasası yavaş anladığım kadarıyla. Malum Viteste pahalı birşey g29un zorlar beni.

Son düzenleme:
@AdvocateD G29 mu alayım o zaman sizce? Çok o bütçelere çıkamam hocam zaten bilgisayarı monitörle 16ya toplamıştım. Okul harçlıklarımdan her hafta kısıyorum öyle topluyorum. Hocam eski modelden kastınız Drive RS+ dahil mi? Sadece Assetto ile ETS oynayacağım. Dediğim gibi sürekli para biriktirmemek için Drive RS+ düşündüm. İlanda çok temize benziyor bir tane oyun konsolcu satıyor. Ets ile Assettoda problem yoksa sorun değil ancak satmak için piyasası yavaş anladığım kadarıyla. Malum Viteste pahalı birşey g29un zorlar beni.
G29'dan ETS'de neyse de Assetto'da kesinlikle zevk alamazsın. Rampage Drive RS+ nispeten eski bir model. Yazılım desteği yok. Oyunlarda tanımama kopma gibi sorunlar yaşama ihtimalin çok fazla. Paranı biriktirip bir şey alacaksan aldığına değsin kardeşim. Biraz amcadan aileden destek çıkmaları için şirinlik yapıp amcana Irak'tan V10 Pro aldırt bence :D 10-11 bin lira arası bir fiyata vardır yurtdışında. Hevesini diri tut ve almışken Direct Drive bir model al :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı