Rockstar Games RDR 2 Ultimate Edition 510 TL

Fark ettiyseniz normal sürüm Rockstar'da da 758 TL. Epic Games'de de 758 TL. Ultimate ile normal sürüm garip bir şekilde 758 TL'ye düşüyor. Fiyatlandırmasında bir sıkıntı var Epic Games'de.
Epic'de baktığımda sadece standart sürüm indirimde görünüyor. Ultimate sürüm 2 bin küsür lira.

@LorrieNN, hocam standart sürüm öncesi Ultimate sürüm indirimdeydi. Onun indirimi bittikten sonra şimdi de normal sürümü indirimde. Aynı anda girmiyorlar.

Epic arayüzü vs biraz yoruyor insanı.

PS üzerinden alanlar sadece PS'de oynuyor.
Epic arayüzünü sevmiyor olabilirsiniz belki ama Rdr 2'yi oradan da oynadım bir problemi yada Epic odaklı bir sorunu olmadı hiç bir zaman. Platform takıntısı yoksa çoğu kişinin, nerede ucuzsa oradan alabilir bence. Şu an pc için en ucuz Rockstarda ise alın keyfinize bakın. Bu arada Ps'den alan tabii ki Ps üzerinden oynayacak sadece, bunu hepimiz biliyoruz. Alternatif belki görmeyen varsa diye yazdım.

Epic arayüzünü sevmiyor olabilirsiniz belki ama Rdr 2'yi oradan da oynadım bir problemi yada Epic odaklı bir sorunu olmadı hiç bir zaman. Platform takıntısı yoksa çoğu kişinin, nerede ucuzsa oradan alabilir bence. Şu an pc için en ucuz Rockstarda ise alın keyfinize bakın. Bu arada Ps'den alan tabii ki Ps üzerinden oynayacak sadece, bunu hepimiz biliyoruz. Alternatif belki görmeyen varsa diye yazdım.

Anladım tamamdır. Ben şahsen Epic Games'i kullanıyorum. Dikkatimi çeken şu oldu, 16 GB Ram'li PC'de arayüz kasarken, 32 GB'lik DDR5 sistemde Steam'den farksız tertemiz çalışıyor.

Anladım tamamdır. Ben şahsen Epic Games'i kullanıyorum. Dikkatimi çeken şu oldu, 16 GB Ram'li PC'de arayüz kasarken, 32 GB'lik DDR5 sistemde Steam'den farksız tertemiz çalışıyor.
Benim de sistem de 32gb Ram var. Belki de 16gb Ram yetersiz geliyorda ondan kaynaklı yavaş çalışıyor olabilir bu arada. Dediğiniz gibi.

Bunlar da güzel indirimde, yeni konu olmasın buraya yazayım.

GTA V 275.5 TL

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition 459.99 TL

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı