Daha fazla
Kaç liraya aldınız?
Hocam Epic'te 758 TL normal sürüm. Burada Ultimate sürüm 510 TL. Aynı fiyata düşmüyor ki.
GTA 5'ten daha ciddi ve ağır hikayeli bir oyun.
Aradaki farka indirimden alınabilecek bir sürü güzel oyun var.20 dolara aldım fakat 15 dolar kendi cebimden 5 dolar CS envanterinden karşıladım.
Allah razı olsun düz versiyonu 700e alacaktımArkadaşlar RDR 2'nin Ultimate Edition versiyonu Rockstar Games'te 510 TL. Epic indirimleri başlayınca RDR 2 almak isteyen olur diye bu konuyu açıyorum. Daha uyguna almak isteyen arkadaşlar Epic'ten almasın Rockstar Games'ten alsın.
![]()
Buy Red Dead Redemption II PC | Official Store | Rockstar Store
Developed by the creators of Grand Theft Auto V and Red Dead Redemption, Red Dead Redemption 2 is an epic tale of life in America’s unforgiving heartland. The game’s vast and atmospheric world provides the foundation for a new online experience.store.rockstargames.com
Rdr 2 'den bahsediyorsan alınır. Oynarken ara ara yediğin spoiler aklına gelir ama dert etme. Çünkü oyunun içeriği dolu dolu. Zamanında God of war 2018 çıktığında ben oynarken bir arkadaşımdan oyun sonu spoilerı yemiştim senin gibi. God of war hayranıyım birde. Çok sinirlenip üzülsem de, oyunu oynarken yine de keyif aldım. Çok takma kafana bence.Ben oyunun sonu ile ilgili spoiler yedim ama yinede alınır mı?
Evet bende öyle çok teşekkür ediyorum paylaştığı için.Allah razı olsun düz versiyonu 700e alacaktım
500e ultimate versiyonu aldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.