Çözüldü RDR 2 "Unexpectedly Exited - Unable to launch" Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Selam arkadaşlar, Rockstar Games Launcher'dan RDR 2 play'e bastıktan sonra Rockstar Games Launcher Unexpectedly Exit hatası alıyorum. Sürücülerim güncel, oyunun dosyalarını da verify yaptım fakat problem nedir? Aynı sorunu yaşayanlar var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar ben sorunumu çözdüm uyguladığım adımlar şu şekilde umarım sizde de işe yarar;
Öncelikle klasik olan ekran kartı driverınızı güncelleyin,
Ardından chipset driverınızı güncelleyin,
Windows 1903 sürümüne güncelleyin,
BIOS'u güncelleyin ardından Rockstar games Launcher'dan settings e gelin MY installed games ten RDR 2'yi seçin View installation folder a open deyin oradan RDR 2 app ini bulup özellikler > uyumluluk deyip Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak ve yönetici olarak çalıştıra tik atın sonrasında oyuna girin umarım işinize yarar arkadaşlar ben bunların hepsini yapmıştım sadece BIOS'u güncellememiştim onu da yaptım girdi. Anakartım ASUS TUF Gaming B450 GAMING Plus.
Bende ilk bunları denedim fakat bende de işe yaramadı malesef.
Resmen saatlerdir çözüm arıyorum. Bu kadar büyük bir oyun firmasının yaptığı işe bakar mısın arkadaş? Madem ilk çıktığı gün böyle büyük çözümsüz problemler olacaktı ne diye ön sipariş verdik? Bir heves akşamı zor ettim şu oyunu oynayacağım diye. Tüm hevesim kursağımda kaldı..

Sorunun tam olarak ne olduğunu büyük ihtimal firmada bilmiyor bence. Acaba bu 1 günmü yoksa günlercemi sürecek. Oyunu ön siparişe çıktıktan 2 gün sonra sipariş verdim. Günlerce düşündüm bekledim. Sonuç hata ile karşılaşmam oldu. Reddit'te çoğu kişi BİOS güncellemesi demiş anti-virüs koruması demiş. Rockstar bir çözüm makalesi sunmuş, makalede çoğu kişi çözülememiş işaretlemiş. Bekliyoruz, bekleyeceğiz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı