RDR 2 ve Cyberpunk alınır mı?

Yani hemen hemen gta. Bug olarak glitchler de dahil mi? Glitchler ve genel buglar oyuna engel oluyormu tat kaçırıyor mu en son halinde? Hikayesinden ve grafiklerinden beğendim bu oyunu çeşitlilik çok.

Launcher'ı kötü. Oyun deneyiminizi kötüleştirecek hiçbir şeyi yok epic games'in. Alın hocam iki oyun da bayağı iyi oyunlar.

Launcherı yavaş sadece. Bu arada evet alınır.

RDR2 kesinlikle alınır. Cyberpunk herkese gitmiyor, ben sevdim. Ama bu fiyata o da alınır.

İki oyunda alınmalı. Steam'de koleksiyon yapmak amacınız değilse Epic Games daha iyi.

Bu fiyatlara kaçırılmamalı bu oyunlar.

Steam'den daha yavaş. O kadar.

Hayır dün Brawlhalla indirdim sorun yaşamadım. İndirmesi yavaş sadece biraz o kadar.

Epic Games'in indirme hızı ve oyun içi performansları Steam ile aynı, iki oyunu da kendi "Launcher"ından oynayacağınız için Steam veya Epic Games fark etmiyor, gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Bence alınır hatta ben Steam'in son indirimlerinde almıştım.

Ben şahsen cyber punk ı sevemedim baydı beni oynarken fakat rdr2 gelmiş geçmiş en iyi oyundur

Ben 13MBPS de 1.2-2mb arasında indirdim. Steam de 1.8'di en az.

Sen gene iyisin bende kart yok göz göre göre kaçırıyorum.

Babam izin vermiyor ki hocam.

Rdr 2 ve cyberpunk 2077 oyunlarını aldım. Bence değer parasına. Alan alsın bence 350 tl ye yakın indirim oluyor ikisini alınca.

Bu arada konuyu nasıl çözüldü diye kapatabiliyoruz?

RDR 2 için pişman omayacağına eminim. Cyberpunk başlamadım yorumlamam anlamsız. Oynanış videoları iyi duruyor. Başka bir dünya başka bir insan başka bir oynanış iyi oyunlar.

Cyberpunk 500 saatten fazla, RDR 2 300 saatten fazla oynadım. İkisi de alınır.

Dün Epic D. Light 1 çektim 8Mbps hızında. Hız olayı bence abartılıyor. Param olsa bende şu an koşar alırdım RDR2, çünkü koleksiyonluk oyun. 1000 saatim var oyunda.

Launcher'ı kötü. Oyun deneyiminizi kötüleştirecek hiçbir şeyi yok epic games'in. Alın hocam iki oyun da bayağı iyi oyunlar.

Launcherı yavaş sadece. Bu arada evet alınır.

RDR2 kesinlikle alınır. Cyberpunk herkese gitmiyor, ben sevdim. Ama bu fiyata o da alınır.

İki oyunda alınmalı. Steam'de koleksiyon yapmak amacınız değilse Epic Games daha iyi.

Bu fiyatlara kaçırılmamalı bu oyunlar.

Steam'den daha yavaş. O kadar.

Hayır dün Brawlhalla indirdim sorun yaşamadım. İndirmesi yavaş sadece biraz o kadar.

Epic Games'in indirme hızı ve oyun içi performansları Steam ile aynı, iki oyunu da kendi "Launcher"ından oynayacağınız için Steam veya Epic Games fark etmiyor, gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Bence alınır hatta ben Steam'in son indirimlerinde almıştım.

Ben şahsen cyber punk ı sevemedim baydı beni oynarken fakat rdr2 gelmiş geçmiş en iyi oyundur

Ben 13MBPS de 1.2-2mb arasında indirdim. Steam de 1.8'di en az.

Sen gene iyisin bende kart yok göz göre göre kaçırıyorum.

Babam izin vermiyor ki hocam.

Telefonum yok maalesef ve TC kimlik istiyor Tosla bildiğim kadarı ile.

Koleksiyon derken kartları kastetmemiştim hocam. Oyunları Steam hesabında toplama merakı gibi bir şey.

RDR 2 için pişman omayacağına eminim. Cyberpunk başlamadım yorumlamam anlamsız. Oynanış videoları iyi duruyor. Başka bir dünya başka bir insan başka bir oynanış iyi oyunlar.
Bu 2 oyun pahalı bir iki kuruş(gönlünüzden ne koparsa) desteklemek isteyen olursa papara numaram:
1011648793

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…