RDR 2 ve Witcher 3 çok mu abartılıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Witcher 3 ve RDR2 abartildigi kadar degil diyip Far Cry var demek... Far Cry 6 ile 3 arasinda ne fark var ciddi soruyorum. Bu oyun sirketleri bir sey tuttugu zaman kopya yapistir gibi ayni seyleri piyasaya surmeye basliyor. Bu iki oyun bunu degistiren sey. Ya Witcher 3, kendi kategorisinde 2015'den sonra cikan oyunlarin tamaminin degismesini sagladi. AC dedigimiz seri bambaska bir seye evrildi sirf Witcher 3 yuzunden. RDR2 desen o da ayri bir devrim yaratti.

Oyun gayet kaliteli saydığın oyunlar bu kaliteye ulaşamamış oyunlar. Bir evrene girdiğin zaman çıkmak istemezsin . RDR2 bir baş yapıttır . Sevmemiş olabilirsin örneğin ben de Witcher 3'ü sevemedim lakin o da bir baş yapıttır çünkü yapmak istediklerini fazlasıyla yapan ve türündeki en iyilerden oyunlardır .

Arkadaşlar bunlar oyun yani hiçbir şeyi bu kadar övmeyin oynayın geçin güzelse güzel deyin bu bu kadar basit abi bir de GoW'la souls kitlesi hiçbir oyunun kitlesi olmayın hiçbir şeye bu kadar bağlanmayın.

Witcher'ın bir evreni var. Kitaplar ve oyunları oynayınca sarıyor. En önemlisi at gibi Yennefer var ama çok da iyi bir oyun değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…