RDR 2 ve Witcher 3 çok mu abartılıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Witcher 3 ve RDR2 abartildigi kadar degil diyip Far Cry var demek... Far Cry 6 ile 3 arasinda ne fark var ciddi soruyorum. Bu oyun sirketleri bir sey tuttugu zaman kopya yapistir gibi ayni seyleri piyasaya surmeye basliyor. Bu iki oyun bunu degistiren sey. Ya Witcher 3, kendi kategorisinde 2015'den sonra cikan oyunlarin tamaminin degismesini sagladi. AC dedigimiz seri bambaska bir seye evrildi sirf Witcher 3 yuzunden. RDR2 desen o da ayri bir devrim yaratti.
 
Abi tamam bu oyunlar güzel, kötü diyen yok ama FPS oyunu isteyen adama RDR2 öneren var. Piyasada tonla kaliteli yapım var ne bu böyle Witcher, RDR sevdası? Yahu anladık seviyorsunuz da tapacak kadar sevenler var aşırı gereksiz. Biraz açılın abi. Far Cry oynayın, The Long Dark oynayın, Metro Exodus oynayın. Diğer türlere göz atın bir oyuna 300-500 saat gömmeyin. Hayat kısa. Anı yaşayın ya!
Oyun gayet kaliteli saydığın oyunlar bu kaliteye ulaşamamış oyunlar. Bir evrene girdiğin zaman çıkmak istemezsin . RDR2 bir baş yapıttır . Sevmemiş olabilirsin örneğin ben de Witcher 3'ü sevemedim lakin o da bir baş yapıttır çünkü yapmak istediklerini fazlasıyla yapan ve türündeki en iyilerden oyunlardır .
 
Arkadaşlar bunlar oyun yani hiçbir şeyi bu kadar övmeyin oynayın geçin güzelse güzel deyin bu bu kadar basit abi bir de GoW'la souls kitlesi hiçbir oyunun kitlesi olmayın hiçbir şeye bu kadar bağlanmayın.
 
Witcher'ın bir evreni var. Kitaplar ve oyunları oynayınca sarıyor. En önemlisi at gibi Yennefer var ama çok da iyi bir oyun değil.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı