2 oyun alabiliyorsan kesinlikle RDR2 ve Cyberpunk 2077 olmalı. Hogwarts Legacy diğerlerine göre demo oyun gibi kalıyor.
Rockstar hocam bu, RDR2'yi profil resmine bakarak çok sevdiğini düşünüyorum senin için geçemeyebilir ancak genel anlamda normal bir oyuncu için GTA 6 çok daha iyi olur bence. Öznel bir şey bu, mesela benim için de hikaye olarak Mafia 2'den daha iyi hikayeye sahip, veya onun hikayesine %1 bile yanaşabilen oyun yok.
RDR demeyen erkeğin oynadığı oyun :Epic Games Cadılar Bayramı İndirimi var. Şu 3 oyundan hangisini tavsiye edersiniz? En fazla iki oyun alabilirim şu an.
Eki Görüntüle 2591521Eki Görüntüle 2591522
Yani o konuda haklısınız. Ben de senaryo olarak RDR2'nin bütün GTA oyunlarından daha iyi olduğunu düşünüyorum çünkü Arthur Morgan ağır bir karakterdi, oyuncular kendilerini o karakterde görebildi bu önemlidir.Evet hocam biraz benim de görüşüm etkili ben zaten GTA serisini de pek sevememişimdir ama ben kimseyi duymadım ki GTA serisini hikayesi için oynayanı. Bu seri daha çok özgürlük hissi yapılacak tonla şey olması gibi özellikleriyle sevdirdiğini düşünüyorum ve bu çizgide devam edip daha da seviye atlatacağını düşünüyorum.
Yani o konuda haklısınız. Ben de senaryo olarak RDR2'nin bütün GTA oyunlarından daha iyi olduğunu düşünüyorum çünkü Arthur Morgan ağır bir karakterdi, oyuncular kendilerini o karakterde görebildi bu önemlidir.
Kesinlikle hocam öyle. Ben oynadığım oyunda karaktere bağlanmak istiyorum. GTA serisinde pek öyle olmuyor hem hikaye gidisatı insanı kendisini yakın görmesine izin vermiyor hem de birden fazla karakter yönetmek benim hoşuma gitmiyor.
Bence GTA serisi abartılıyor çünkü oyunun bir ana hikayesi yok ve hep değindiği konular popüler kültür fakat RDR bir insan duygusunu anlatır gibi betimlenmiş bir oyun.Hocam adamlar 3 karakter koymuş bağlanabilene helal olsun zaten.![]()
Mümkün değil.Hocam adamlar 3 karakter koymuş bağlanabilene helal olsun zaten.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.