RDR 2 vs Cyberpunk 2077 vs Hogwarts Legacy

Rockstar hocam bu, RDR2'yi profil resmine bakarak çok sevdiğini düşünüyorum senin için geçemeyebilir ancak genel anlamda normal bir oyuncu için GTA 6 çok daha iyi olur bence. Öznel bir şey bu, mesela benim için de hikaye olarak Mafia 2'den daha iyi hikayeye sahip, veya onun hikayesine %1 bile yanaşabilen oyun yok.

Evet hocam biraz benim de görüşüm etkili ben zaten GTA serisini de pek sevememişimdir ama ben kimseyi duymadım ki GTA serisini hikayesi için oynayanı. Bu seri daha çok özgürlük hissi yapılacak tonla şey olması gibi özellikleriyle sevdirdiğini düşünüyorum ve bu çizgide devam edip daha da seviye atlatacağını düşünüyorum.

Evet hocam biraz benim de görüşüm etkili ben zaten GTA serisini de pek sevememişimdir ama ben kimseyi duymadım ki GTA serisini hikayesi için oynayanı. Bu seri daha çok özgürlük hissi yapılacak tonla şey olması gibi özellikleriyle sevdirdiğini düşünüyorum ve bu çizgide devam edip daha da seviye atlatacağını düşünüyorum.
Yani o konuda haklısınız. Ben de senaryo olarak RDR2'nin bütün GTA oyunlarından daha iyi olduğunu düşünüyorum çünkü Arthur Morgan ağır bir karakterdi, oyuncular kendilerini o karakterde görebildi bu önemlidir.

Yani o konuda haklısınız. Ben de senaryo olarak RDR2'nin bütün GTA oyunlarından daha iyi olduğunu düşünüyorum çünkü Arthur Morgan ağır bir karakterdi, oyuncular kendilerini o karakterde görebildi bu önemlidir.

Kesinlikle hocam öyle. Ben oynadığım oyunda karaktere bağlanmak istiyorum. GTA serisinde pek öyle olmuyor hem hikaye gidisatı insanı kendisini yakın görmesine izin vermiyor hem de birden fazla karakter yönetmek benim hoşuma gitmiyor.

Kesinlikle hocam öyle. Ben oynadığım oyunda karaktere bağlanmak istiyorum. GTA serisinde pek öyle olmuyor hem hikaye gidisatı insanı kendisini yakın görmesine izin vermiyor hem de birden fazla karakter yönetmek benim hoşuma gitmiyor.

Hocam adamlar 3 karakter koymuş bağlanabilene helal olsun zaten. :D

Hocam adamlar 3 karakter koymuş bağlanabilene helal olsun zaten. :D
Bence GTA serisi abartılıyor çünkü oyunun bir ana hikayesi yok ve hep değindiği konular popüler kültür fakat RDR bir insan duygusunu anlatır gibi betimlenmiş bir oyun.

GTA bir romanın altındaki gereksiz bilgilerse RDR o romanın içeriğidir.
GTA menemendeki domatesin kabuğu ise RDR domatesin kendisidir.
GTA tavuk sosis ise RDR kangal sucuktur.

GTA koca bir balon ve kapitalizmken RDR sana aile ve önemini, göç etmenin zorluklarını, politikayı ve siyaseti anlatır.

GTA sana adam öldürmeyi, boş yere zevk uğruna hırsızlık yapmayı ve tüketimi aşılarken RDR sana parayı nasıl değerlendireceğini, koleksiyon ve nadir eşyaların değerli olduğunu, avcılığın zorluklarını, mert adam olmanın ne denli önemli olduğunu anlatır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı