RDR 2 vs. Cyberpunk 2077

Bir de arkadaş bu oyundaki atlar çok güzeller. Detayları gerçekçiliği sürüş mekanikleri tatlılık sevimlilikleri. Sırf at sürmek için oynanır bu oyun.
Bu oyundaki atlar resmen yaşıyor, sanki gerçekten benim atım mış gibi seviyorum, besliyorum, kaşağılıyorum. Bir de yeni nesil oyun diye çıkan Valhalla'da ki atlara bak şaka gibi.

Bir de RDR 2 RPG bir oyun değil arkadaşlar. Ona rağmen çok daha uzun süren bir oyun Cyberpunk'tan. Hikayesinin derinliğine girmiyorum bile. Oyunu önemsiyorsun. Her zerresini benimsiyorsun. Kötü karakterlerinden ölesiye nefret ediyorsun. İyi karakterleri bağrına basıyorsun. Oyunu oynayıp bitirmeme ve silmeme rağmen hala çoğu zaman bizim ekibin halini merak ediyorum. Açlar mı açıktalar mı diye. Başlarını sokacakları bir çatıları var mıdır acaba diye düşünüyorum. Bir de arkadaş bu oyundaki atlar çok güzeller. Detayları gerçekçiliği sürüş mekanikleri tatlılık sevimlilikleri. Sırf at sürmek için oynanır bu oyun.

Ya arkadaş ne yanlış bilgi vermesi oyunu oynamamışsın internetten bakıp yorum mu yazıyorsun? Tek bir görevinde bar göreviydi sanırım bir sahnesinde az biraz çıplaklık içeriyor o da 3-4 dakika sürüyor sonra bir daha yok cinsel içerik boş boş konuşma mooncake.

0 Cinsellik ne demek kendinle çelişiyorsun RDR 2 oynadım Cyberpunk oynama fırsatım olmadı. RDR 2'ye laf ettiğim yok yanlış anlaşılmasın teknik anlamda bu oyundan daha iyi oyun görmedim.

0 Cinsellik ne demek kendinle çelişiyorsun RDR 2 oynadım Cyberpunk oynama fırsatım olmadı.

Arkadaşın aklına gelmemiş olabilir. O da zaten seni illa git bak diye zorlamıyor ve hiçbir cinsel organ gözükmüyor.

0 Cinsellik ne demek kendinle çelişiyorsun RDR 2 oynadım Cyberpunk oynama fırsatım olmadı.

Ana karakterimiz olan Arthur Morgan o işlerden elini eteğini çekmiş bir kişiliktir. Adam babacan bir yapısı ver ve oyunu oynarken zaten kendin bile cinsellik aramıyorsun ve dediğim gibi cinsellik içermiyor oyun Cyberpunk gibi +18 pazarlanan bir oyuna kıyasla. Sadece bar görevindeyken bir sahne var çok kısa orada çıplaklık görebiliyorsun onun dışında bir daha böyle bir içerikle karşılaşmıyorsun. Ondan sonra yönettiğimiz ikinci karakter olan John Marston ise evli çocuklu bir adam olduğundan o da o işlerle uğraşmıyor. Tavernalardaki kadınlarla bile bir şey yapamıyorsun. Biz seninle nasıl aynı oyunu oynadık anlamadım.

Ana karakterimiz olan arthur morgan o işlerden elini eteğini çekmiş bir kişiliktir. Adam babacan bir yapısı ver ve oyunu oynarken zaten kendin bile cinsellik aramıyorsun ve dediğim gibi cinsellik içermiyor oyun Cyberpunk gibi +18 pazarlanan bir oyuna kıyasla. Sadece bar görevindeyken bir sahne var çok kısa orada çıplaklık görebiliyorsun onun dışında bir daha böyle bir içerikle karşılaşmıyorsun. Ondan sonra yönettiğimiz ikinci karakter olan john marston ise evli çocuklu bir adam olduğundan o da o işlerle uğraşmıyor. Tavernalardaki kadınlarla bile bir şey yapamıyorsun. Biz seninle nasıl aynı oyunu oynadık anlamadım.

Sen mi anlamıyorsun ben mi anlatamıyorum? Ben oyunu Cyberpunk'la zaten kıyaslamıyorum Cyberpunk sıkıntılı bir oyun, şu an için RDR 2 tercih edilmeli. Ana hikayenin uzunluğundan bahsetmişsin o kadar uzun olmadığını söyledim cinsellik 0 dedin, cinsellik var dedim. Anladığım kadarıyla Cyberpunk haterısın laf edecek yer arıyorsun bu kadar uç noktalarda yaşamana gerek yok.Cyberpunk RDR2'den daha iyi bir oyunda demedim RDR 2 alması gerektiğini söyledim zaten.

Sen mi anlamıyorsun ben mi anlatamıyorum? Ben oyunu Cyberpunk'la zaten kıyaslamıyorum Cyberpunk sıkıntılı bir oyun, şu an için RDR 2 tercih edilmeli. Ana hikayenin uzunluğundan bahsetmişsin o kadar uzun olmadığını söyledim cinsellik 0 dedin, cinsellik var dedim. Anladığım kadarıyla Cyberpunk haterısın laf edecek yer arıyorsun bu kadar uç noktalarda yaşamana gerek yok. Cyberpunk RDR2'den daha iyi bir oyunda demedim RDR 2 alması gerektiğini söyledim zaten.

Bende sana dedim ki attığın videolardaki kişi o süre içerisinde oyunları bitirdi diye bende ya da sende veya diğer oyuncularda o sürede oyunu bitireceği anlamına gelmiyor diyorum. Ayrıca konunun amacı zaten karşılaştırma olduğu için madem bunu yapmayacaksın ne arıyorsun bu konuda onu da anlamadım. Ne olursa olsun değişkende olsa oynanış olarak İki oyunun içeriklerinin sınırlarının tamamına baktığın zaman ise RDR 2 daha uzun bir oyundur nokta.

Oyundaki ise cinsellik içeren sahnelerin tamamı alttaki videodadır. Dediğim gibi tek bir sahne dışında diğer kısımları bile cinsellikten sayamazsın. Zaten hiçbirinde ana karakterimizde dahil olmuyor. Neyse bu da son yorumum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Karar vermesi zor... RDR 2 hayvan gibi iyi oyun ama Cyberpunk'ı daha bitiremedim ve oyun çok stabil çalışmıyor orta ayarlarda 30 35FPS oynuyorum ama bitirince dönerim tekrardan konuya.

Kesinlikle rdr 2 yi al benim hikayesiyle oynanışıyla(silah kullanımı konusunda)karakter ve at fizikleriyle oynadığım bu kadar iyi bi oyun yok arthur morganın hikayesine öyle bir bağlanıyorsunuz ki etkilenmemenize imkan yok rdr 2 yi al ben cyberpunk ı da oynadım çok teknik sıkıntısı var bi de bence oynanışı hikayesi ve açık dünyası seni rdr 2 kadar etkileyemez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı