Arkadaşlar RDR2 mi alayım? Days Gone mı? RDR2'nin tükçe yaması var mı ve hangisi daha uzun saat gameplayli hangisini almamı önerirsiniz?
türkçe yamayı indirirken virüs kapıp bilgisayarım mining olmasın korkuyorum ya güvenilir türkçe yama nerden bulacağım.RDR2 alın derim. Türkçe yaması var ve araştırdığım kadarıyla sadece ana hikaye 50-60 saat sürüyormuş.
ya yamayı indirdikten sonra virüs kapar diye korkuyorum hangisi güvenilir yaKesinlikle RDR 2 bedava Türkçe yamasıda bulunuyor ama RDR 2 oynadıktan sonra dayzn gone alabilirsin o da güzel oyundur.
Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama İndir (KURULUM) | Oyun İndir Vip - Program İndir Full PC Ve Android Apk ben bu yamayı kullandım sorun çıkmamıştı.türkçe yamayı indirirken virüs kapıp bilgisayarım mining olmasın korkuyorum ya güvenilir türkçe yama nerden bulacağım.
türkçe yamayı indirirken virüs kapıp bilgisayarım mining olmasın korkuyorum ya güvenilir türkçe yama nerden bulacağım.
ya yamayı indirdikten sonra virüs kapar diye korkuyorum hangisi güvenilir ya
RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023)
Kurulum + oyun içi görüntüler içeren video: 13 Temmuz güncellemesiyle uyumlu. ✔️ Kutucuk ve Türkçe font hataları fixlendi.✔️ Elle çeviri yapılmış bir yamadır, bu sayede çok daha doğal ve gerçek çeviriler mevcut. ✔️ ⚠️ Her ihtimale karşı oyunla alakalı dosyalarınızı yedeklemeniz tavsiye...www.technopat.net
ama trojen şeyi sıkıntılı yazıyo ne demek?False Positive. Sorun yok yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.