Adı duyulmamış AV'lar uyarı veriyor. Kaspersky, ESET bir şey dememiş. Sorun yok, kullanabilirsiniz.ama trojen şeyi sıkıntılı yazıyo ne demek?
Ne bileyim ya takıntılıyım biraz yeni bilgisayar aldım virüs girerse mining işi olursa yandım biterim ben korkuyorum gene ya@Slenders, Dediğim gibi sorun yok. Yanlış algılanmış sadece.
Takıntılııyım biraz mining olursa pc yanarım ben alamam da başka pc, güven problemimde var o çıktı dediğiniz ne bilmiyorum ama korkuyorum ya.Adı duyulmamış AV'lar uyarı veriyor. Kaspersky, ESET bir şey dememiş. Sorun yok, kullanabilirsiniz.
mining olayı olunca format atsam bile gitmez kiHocam format atarsınız.
Ama sıkıntı yok, herkes kullanıyor.
Gider hocam, niye gitmesin. Mining virüsü yiyen herkes yeni bilgisayar alsaydı ohoo.mining olayı olunca format atsam bile gitmez ki
Siz kullandınız mı güvenilir mi sizce? tüm samimiyetinizle cevap verirseniz sevinirim ve o hatayı neden vermiş trojen yazıyor ya ona takıldımGider hocam, niye gitmesin. Mining virüsü yiyen herkes yeni bilgisayar alsaydı ohoo.
Hocam ben kullanmadım ama kullanan bir çok insan var. İsterseniz RDR2 türkçe yama önerisi diye konu açın, oradan kurabilirsiniz. Gelelim trojan uyarısına. VirüsTotal'de bir ton antivirüs var, hepsi gerçek mi bunlar bilmiyorum ama Kaspersky, ESET gibi antivirüsler sorun yok demiş. Adı duyulmamış ya da gerçekte bile olmayan antivürsün dediğine mi inanacaksınız?Siz kullandınız mı güvenilir mi sizce? tüm samimiyetinizle cevap verirseniz sevinirim ve o hatayı neden vermiş trojen yazıyor ya ona takıldım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.