RDR 2 vs Far Cry Primal

Hocam RDR2 alın oynayın, uzun süre oynarsınız emin olun benim 300 saatim var sıkılmadım ve hala oyunda keşfedilecek çok şeyim var. Far Cry ara sıra gerçekten ucuz oluyor zaten indirimler ile.
Evet 45 liraya düşüyordu. Sonraki ay için RDR parasını çıkarmaya çalışacağım. Belki 27 Mayıs'a kadar RDR 2'nin parasını çıkarırım diye düşünüyorum.
Ben ikisini de alamam, sistemim yetmiyor :(
Allah sana da güzel bir sistem nasip eder inşallah. Ben 4 yıl falan beklemiştim, her gün sistem hayaliyle yatıp kalkması zor oluyordu.
 
RDR 2'ye artık sahibim :). Allah razı olsun, bir abimde varmış. Mail adresiyle birlikte hesap olarak verdi oyunu. İndirimlerde de Far Cry Primal alacağım, bu konuya mesaj yazan herkese çok teşekkürler.
 
Son düzenleme:
İkisi de uzun zamandır çok istediğim oyunlar. RDR 2 için 1 - 2 ay daha beklemem gerekecek ama Far Cry Primal'ı 27 Mayıs'ta indirime girerse (45 liraya düşüyordu yanlış hatırlamıyorsam) direkt alabiliyorum. İkisi de çok güzel görünüyor, hangisini almam gerektiği konusunda kararsızım. İkisini de oynadıysanız, hangisini daha çok beğendiniz? Sadece hikaye değil de oynanış, mekanikler vs. her şeyden bahsederek anlatırsanız güzel olur :).
Ben ikisi de güzel oyundur. Ama Rdr 2'yi almanızı öneririm.
 

Geri
Yukarı