RDR 2 vs FC 25 vs GTA 5

Hangisi

• Rdr 2

Oy: 19 65,5%
  • Gta 5

Oy: 3 10,3%
  • Fc 25

Oy: 7 24,1%

• Oy verenlerin toplamı
    29

Topaik

Femtopat
PS5'i yeni aldım bu üçünden birini alacagim sizce hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam üçü de farklı oyun. Biri futbol, biri hikaye, biri hikaye ama karışık. Yani GTA 5 bence yeni alınmış bir cihaz da oynanmaz, heyecanını bu oyun ile atman saçmalık olur. RDR 2 de yani, tercih etmem. Al FC 25'i, aç oyuncu kariyerini, gece 3-4 ve şarkıyla eğlen. Aç teknik direktor kariyerini, batan takımı şahlandır, o zaman keyfine var.

Senin zevkine kalmış bir şey ya. Ben futbol aşığı biri olduğum ilk başta Fifa alırdım. Kariyer yapardım

Hikayeli oyun için kesinlikle RDR2.
Online, rekabet ve Ultimate Team için ise FC 25 olabilir ama futbol seviyorsanız tabiki.

GTA 5 ise ikisine göre saçma kalır bana göre.

Sürekli oynarım diyorsan FC 25 almanı öneririm. Pek fazla futbol oyunu oynamam diyorsan RDR 2’de olabilir. Daha önce hiç GTA 5 oynamadıysan GTA 5 alıp özellikle online mod içerisinde uzun saatler geçirebilirsin.

FC 25'i hayatının %90'ı futboldan ibaret ve futboldan başka derdi olmayanlar oynar. RDR2'yi ve GTA 5'i ise gerçekten oyun zevki olanlar oynar. Ben şahsen PS5 alıp her sene futbol oyununa binlerce lira vermezdim. RD2 Psplus'ta var. GTA 5 alın.

Genel olarak ülkemizde çok sevilen bir spor ve kişinin kendi tercihi. Hayatının tamamını Valorant oynayarak geçiren biri bile olsa ortamda kendisine laf söylememiz veya bir kalıpa sokmamız uygunsuz olur. İnsanların ne yaptığı, seçtiği bizi ilgilendirmez sadece tavsiye ve fikirde bulunuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…