RDR 2 vs GTA 5

Arkadaşlar hepinize selamünaleyküm. Epic Games'ten oyun alacağım indirimlerde hangisini almalıyım? Benim için Online önemli değil ve daha önceden Mafia 1 definite Edition oynamıştım ve en sevdigım oyun olmustu. Hangisini almalıyım?

Tabii ki RDR 2 hocam FiveM falan oynamayacaksanız hikaye olarak RDR 2 GTA 5'i tankla ezer.

GTA'nin tek olayi Online zaten hikayesinin pek bir olayi yok ama RDR de ikisi de yok.😀

RDR 2'yi oynadığınızdan emin misiniz 🤣

İkisini de çok sevmem ama RDR 2.
Aksiyon, grafikler, çatışma vuruş hissi, içeriği açık dünyası daha iyi. GTA benim için daha çok internet kafeye gidince vakit geçirmelik bir oyun. RDR 2 de mekanikler ve senaryo yavaş ama aksiyonu yine de güzel akıcı. Kamptaki NPC'lerin kafa şişirmesi dışında güzel oyun. :d

Evet oynadim 70 saat kadar ve hala oyunun sıkıcı oldugunu dusunuyorum ayrica komik olan nedir?

RDR'nin hiçbir olayı yok demen komik mesela. Beğenmezsin orası ayrı, bende çok sevmem ve abartıldığını da düşünüyorum ama hiçbir olayı yok alınmaz oynanmaz da demem. Zamanı yavaşlatma olayı ve kovboy oyunu olması bile yeterli almak için.

Evet oynadim 70 saat kadar ve hala oyunun sıkıcı oldugunu dusunuyorum ayrica komik olan nedir?

Aldığı hikaye ödülleri bitmeyen bir oyun size en basitinden the game awards 2018'de en iyi hikaye anlatımı ödülü aldığını söyleyebilirim diğer ödüllerini saymamı ister misiniz?

Online için GTA V, (çok ömrü yok, GTA VI yolda) hikaye için RDR2.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı