RDR 2 vs GTA 5 ve Satisfactory

ErrorCorrection

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bir oyuna fazla girersem diğer şeyleri hep unutuyorum. Yazılım ile uğraşıyorum ve oyuna dalınca çoğu zaman aklım fikrim oyunda oluyor. Bu durumda bana RDR2 mi önerirsiniz yoksa GTA 5 ve Satisfactory gibi daha ara sıra oynanabilecek oyunları mi önerirsiniz?

Ara sıra oynanabilecek oyunlara bakmanız daha doğru olacaktır diye düşünüyorum.

Arkadaşlar ben bir oyuna fazla girersem diğer şeyleri hep unutuyorum. Yazılım ile uğraşıyorum ve oyuna dalınca çoğu zaman aklım fikrim oyunda oluyor. Bu durumda bana RDR2 mi önerirsiniz yoksa GTA 5 ve Satisfactory gibi daha ara sıra oynanabilecek oyunları mi önerirsiniz?

Aynı durumu RDR de yaşadım bazı karakterler geldiği zaman bu kim dediğim bile oldu GTA 5'in hikayesini pek beğenmiyorum bu durumda sana ara sıra oynayacağın olan oyunları tavsiye ederim.

Aynı durumu RDR de yaşadım bazı karakterler geldiği zaman bu kim dediğim bile oldu GTA 5'in hikayesini pek beğenmiyorum bu durumda sana ara sıra oynayacağın olan oyunları tavsiye derim.

RDR2. Zaten yazılım ile uğraştığın için Satisfactory ile beynini yormak istemeyeceğini düşünüyorum. RDR 2 sistemi kaldırıyor ise tavsiye ederim.

Ara sıra oynanabilecek oyunlara bakmanız daha doğru olacaktır diye düşünüyorum.

Ama RDR 2 yide çok oynamak istiyorum. Aslında oynadım ama 40 FPS üstü alamadım ve daha şehre bile gelmemiştim. Ama derseniz ki GTA 5 öyle güzel bir oyun değil. Al yazın oynarsın derseniz RDR 2 alıp yazın oynayacagım.

RDR2'yi alıp yaz gününde oynayabilirsiniz ve internetiniz iyiyse Boosteroid servisine de bakabilirsiniz.

Ama RDR 2 yide çok oynamak istiyorum. Aslında oynadım ama 40 FPS üstü alamadım ve daha şehre bile gelmemiştim. Ama derseniz ki GTA 5 öyle güzel bir oyun değil. Al yazın oynarsın derseniz RDR 2 alıp yazın oynayacagım.

İnan bana RDR'yi düşük FPS de oynamamak oynamaktan çok daha iyidir yazın sistemine göre akan giden oyunları tavsiye ederim zaten yazılımla uğraşıyormuşsun meşgul etme boşuna kendini derim GTA 5 konusuna gelirsek ben yani oyunu çok sıradan buluyorum öyle RDR gibi aman aman hikayesi veya karakterleri yok Online güzel ama arkadaşın varsa Online de takılabilirsin.

İnan bana RDR'yi düşük FPS de oynamamak oynamaktan çok daha iyidir yazın sistemine göre akan giden oyunları tavsiye ederim zaten yazılımla uğraşıyormuşsun meşgul etme boşuna kendini derim GTA 5 konusuna gelirsek ben yani oyunu çok sıradan buluyorum öyle RDR gibi aman aman hikayesi veya karakterleri yok Online güzel ama arkadaşın varsa Online de takılabilirsin.

Yok arkadaşım yani varda benimle oynayacaklarıni sanmıyorum. Şu an Steam hesabımda 115 TL var. Ne almamı önerirsiniz?

Canımı sıkan şey böyle güzel oyunu oynayamamak. Bir de zamlar gelecek bu sefer hiç alamayacağım. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Bir de zamlar gelecek bu sefer hiç alamayacağım. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Bu konuda sana katılıyorum istersen alabilirsin sistemin ve çözünürlüğün nedir? Hangi ayarlarla 40 FPS aldın? Ayarları düşürerek 60 FPS oynayabilirsen muhteşem olur bugün dolaşırken Voidu da oyunu 1000 TL'ye gördüm şok oldum muhtemelen buna yakın zam yiyecektir ayrıca şunu yine de belirteyim hem yazılımla uğraşıyorsan hem de RDR'yi gerçekten oynamayı düşünüyorsan sana eziyet olabilir başta anlattığın olayı yaşayabilirsin karakterleri yerleri mekanları unutabilirsin bu da hikayeyi olumsuz etkiler.

Bu konuda sana katılıyorum istersen alabilirsin sistemin ve çözünürlüğün nedir? Hangi ayarlarla 40 FPS aldın? Ayarları düşürerek 60 FPS oynayabilirsen muhteşem olur bugün dolaşırken Voidu da oyunu 1000 TL'ye gördüm şok oldum muhtemelen buna yakın zam yiyecektir ayrıca şunu yine de belirteyim hem yazılımla uğraşıyorsan hem de RDR'yi gerçekten oynamayı düşünüyorsan sana eziyet olabilir başta anlattığın olayı yaşayabilirsin karakterleri yerleri mekanları unutabilirsin bu da hikayeyi olumsuz etkiler.
Belki yazın oturur 1.5 hafta da bitiririm. 50 saat sürüyor. Günde 5 saat oynamakta yani bilmiyorum. Birini seçmem lazım ama hangisi kafam çok karışık ya. :/ akıl verin hocam. Sizin fikirler bana çok yakın geldi nedense. Belki bana bir trick olur.

Orta ayarlarda 45 fps aldım. Oyunun daha ilk başlarında.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı