RDR 2 vs GTA 5

Yusuf erse

Picopat
Daha fazla  
RAM
16 GB Crucial
Ekran kartı
Asus RTX 4060
Anakart
A620MS 2H
İşlemci
R5 7500F
Arkadaşlar hepinize selamünaleyküm. Epic Games'ten oyun alacağım indirimlerde hangisini almalıyım? Benim için Online önemli değil ve daha önceden Mafia 1 definite Edition oynamıştım ve en sevdigım oyun olmustu. Hangisini almalıyım?

RDR2 bana hep çok sıkıcı gelir, benim tercihim GTA 5 olurdu hem Online'dan ötürü ancak çoğu kişi RDR2'yi tercih edecektir.

RDR2 online hariç her açıdan üstün bir oyun hocam. Hikayesi mükemmel Mafiayı sevdiyseniz bunuda çok seversiniz.

GTA'nin tek olayi Online zaten hikayesinin pek bir olayi yok ama RDR de ikisi de yok.

İkisini de oynadım ikisi de güzel ama ikisinin türleri farklı. Ama seçim yapacak olsam yine GTA 5 seçerdim.

Eğer grafikleri güzel olsun etrafta dolanıyım sakin sakin diyorsan RDR2. aksiyon istiyorsan GTA 5

Rdr2 hikayesi ve grafikleri için , gta5 ise eğlence ve aksiyon için oynanır bence.

Mafia ile RDR'nin uzaktan yakından alakası yok. Mafia güzel tempolu, 10 15 saatte biten bir oyun. İçine çeken bir oyun, RDR çok daha uzun ve 10 15 saati sıkıcı bir oyun.
Mafia ve RDR2 hikayesel açıdan birbirine benziyor bence. Tempo olarak Mafia daha kısa evet ama hikaye gidişatı genel olarak benzer hikayelerin ikisinide biliyorsanız. Red dead 2 hemen 3 günde bitirmek için değil zaten tadını çıkara çıkara yavaş yavaş oynamak istiyorum diyorsanız 10/10-luk bir oyun bence.

10 15 saatte bitiyor olması kısa oyun olduğundan değil akıcı oyun olduğundan. RDR2 akıcı bir oyun değil hikayesi yavaş ilerliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…