Arkadaşlar hepinize selamünaleyküm. Epic Games'ten oyun alacağım indirimlerde hangisini almalıyım? Benim için Online önemli değil ve daha önceden Mafia 1 definite Edition oynamıştım ve en sevdigım oyun olmustu. Hangisini almalıyım?
Arkadaşlar hepinize selamünaleyküm. Epic Games'ten oyun alacağım indirimlerde hangisini almalıyım? Benim için Online önemli değil ve daha önceden Mafia 1 definite Edition oynamıştım ve en sevdigım oyun olmustu. Hangisini almalıyım?
Mafia ile RDR'nin uzaktan yakından alakası yok. Mafia güzel tempolu, 10 15 saatte biten bir oyun. İçine çeken bir oyun, RDR çok daha uzun ve 10 15 saati sıkıcı bir oyun.
Mafia ile RDR'nin uzaktan yakından alakası yok. Mafia güzel tempolu, 10 15 saatte biten bir oyun. İçine çeken bir oyun, RDR çok daha uzun ve 10 15 saati sıkıcı bir oyun.
Mafia ve RDR2 hikayesel açıdan birbirine benziyor bence. Tempo olarak Mafia daha kısa evet ama hikaye gidişatı genel olarak benzer hikayelerin ikisinide biliyorsanız. Red dead 2 hemen 3 günde bitirmek için değil zaten tadını çıkara çıkara yavaş yavaş oynamak istiyorum diyorsanız 10/10-luk bir oyun bence.
Mafia ve RDR2 hikayesel açıdan birbirine benziyor bence. Tempo olarak Mafia daha kısa evet ama hikaye gidişatı genel olarak benzer hikayelerin ikisini de biliyorsanız. Red Dead 2 hemen 3 günde bitirmek için değil zaten tadını çıkara çıkara yavaş yavaş oynamak istiyorum diyorsanız 10/10-luk bir oyun bence.