METE KARABACAK
Kilopat

Ekstradan RDR2 at sürerken sürekli karşıma rastgele olaylar çıkıyor düz at sürme olayı değil bence atmosferi doğası ekosistemi tamam ile seni çekiyor.

Hikayesi insanı sarsa bu da kapatılacak bir şey ama hikayeyi verene kadar her şey aynı. En sonunda sıkılıp bir tane hikaye anlatım videosu izledim.Çok gerçekçi yapmak için oyun zevkini öldürmüşler bana kalırsa.
2'sinden birini alıp oynayacağım hangisi sizce şu an GTA IV ye daha yakınım.
Hocam GTA 5'te yapabileceğiniz çok fazla aktivite var. Ayrıca görevler daha kısa.RDR2'ye at sürme oyunu gibi bir itham yapıyorsunuz fakat hocam GTA 4 değil de GTA 5 ile farkı nedir? GTA 5'te ise her yere araba ile gidip duruyoruz, sadece daha modern hali.
Hikayesi insanı sarsa bu da kapatılacak bir şey ama hikayeyi verene kadar her şey aynı. En sonunda sıkılıp bir tane hikaye anlatım videosu izledim.
Şuraya git.
Aaaa hayret bize iş koymuşlar hadi gidelim ders verelim onlara.
Görevden uzun at sür.
Bam küt dal ya da gizlice saldır.
Arthur helal sana şimdi şehre in şunu ara ben seni orada bekliyor olacağım.
Atınla cebelleş.
Yolda karşına çıkan 2 ters tipi öldür.
Bara git kavga çıkar.
Ya ne var şuraları atlanabilir yapsanız? Zaman kaybedilecek o kadar çok şey varki insan sıkılmadan oynayamıyor. GTA serisi bunun aksine film izler gibi oynanabilecek bir seri kendinede çekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.