RDR 2 vs GTA IV

Ekstradan RDR2 at sürerken sürekli karşıma rastgele olaylar çıkıyor düz at sürme olayı değil bence atmosferi doğası ekosistemi tamam ile seni çekiyor.

GTA 5 olsa GTA 5 derdim ama GTA 4 sikintili biraz.

Çok gerçekçi yapmak için oyun zevkini öldürmüşler bana kalırsa.
Hikayesi insanı sarsa bu da kapatılacak bir şey ama hikayeyi verene kadar her şey aynı. En sonunda sıkılıp bir tane hikaye anlatım videosu izledim.

Şuraya git.
Aaaa hayret bize iş koymuşlar hadi gidelim ders verelim onlara.
Görevden uzun at sür.
Bam küt dal ya da gizlice saldır.
Arthur helal sana şimdi şehre in şunu ara ben seni orada bekliyor olacağım.
Atınla cebelleş.
Yolda karşına çıkan 2 ters tipi öldür.
Bara git kavga çıkar.

Ya ne var şuraları atlanabilir yapsanız? Zaman kaybedilecek o kadar çok şey varki insan sıkılmadan oynayamıyor. GTA serisi bunun aksine film izler gibi oynanabilecek bir seri kendinede çekiyor.

RDR2'ye at sürme oyunu gibi bir itham yapıyorsunuz fakat hocam GTA 4 değil de GTA 5 ile farkı nedir? GTA 5'te ise her yere araba ile gidip duruyoruz, sadece daha modern hali.
Hocam GTA 5'te yapabileceğiniz çok fazla aktivite var. Ayrıca görevler daha kısa.

GTA 5'te dikkatinizi dağıtcak şeyler fazla ve sürdüğünüz şey araba. Sevmeyenler olabilir fakat GTA RDR de at sürmekten daha eğlenceli.

Çok fazla aktiviteyi düzelteyim çünkü RDR2 de daha çok şey var."kendine çeken daha fazla aktivite"

Bana göre GTA IV ayrıca ana hikayeden sonra oynayabiliceğiniz 2 tane daha DLC var.

Sen sevmedin diye oyun kötü olmuyor. Sana hitap etmiyor belli ki.

Açık dünyası organik. NPC zekası çok iyi.
Hikaye sunumu çok iyi.
Yan görev kalitesi gayet iyi.
Ana hikaye görevleri iyi (bazı görevler çok iyi)
Vuruş hissi çok iyi.
Yan karakterler çok iyi.
Grafikler çok iyi.
Atmosfer çok iyi.
Animasyonlar çok iyi.
Müzikler çok iyi.
Fizikler çok iyi.

En büyük eksisi gerçekçi olmak için fazla kasmışlar. Haliyle tempo açısından yavaş kalıyor. Yüzlerce ödül almış metacritic puanı 97 olan ayrıca oyun dünyasında nam salmış bir oyun. AAA oyunlar arasında kullanıcılar tarafından en çok sevilen oyunlardan birisi. Şu an dünyanın en iyi oyunu diye listesi yapsalar birçok kullanıcı tarafından ilk 10 hatta ilk 5'e girecek bir oyun.

Objektif değerlendirirsek bu oyuna kötü demek imkansız.

Evet RDR2'yi 300 saat oynamışımdır. Hem kullanıcı yorumlarını hem de inceleme puanlarına göre değerlendirdim. Kendi fikrimde dahil bu konuya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…