RDR 2 vs Sekiro

Souls oyunu seviyorsanız ki dediğiniz gibi souls like olan hades ve Dead Cells'i bitirmişsiniz, Sekiro'yu alırdım sizin yerinizde olsam. Ama RDR 2'de kesinlikle oynanması gereken bir oyun. Önce hangisini oynamak istiyorsan onu oyna. İkisi de oynanması gereken oyunlar.
 
Şimdi arkadaşlar ben Cyberpunk 2077 miss gibi bitirdim ama nedense Witcher'a ısınamadım. Bir de dizisini izleyerek gazlamıştım kendimi 2 saatten az oynadım (oyunu kötülemiyorum sanırım benlik değil). Neyse konunun kısası RDR almayı düşünüyorum Sekiro'nun da Instagram'da gördüğüm editleri hoşuma gidiyor 2'si de benlik değil.

RDR 2 Türkçe yama ile oynamayı planlıyorum burada oynayıp ban yememiş var mı?
Ve sizce Sekiro alınmalımı sous like oyunlara alışmak istiyorum.

2 oyunu da alacak param var benim isteğim açıkçası RDR 2 ama Türkçe yama işi canımı sıkıyor ban yemek istemiyorum. Online ban attırıyor da.

İkisi de şahane oyunlar Sekiro'yu PS4 de 150 saat PC de de 20 saatim var ve şunu söyleyim Sekiro souls likedan biraz daha uzak bir oyun zor bir oyun istiyorum diyorsan allabilirsin ama bence Dark Souls'lar daha zor RDR2 de PC de 250 saat im var ve ban yiyien görmedim Türkçe yamadan.
 

Geri
Yukarı