RDR 2 vs Uncharted

Ardao1

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 4060
16 GB RAM
1 TB SSD
Hp Victus 16
Merhaba yaz indiriminde acaba Uncharted mı almalıyım yoksa RDR 2 mi karar vermedim ikisi arasında seçim yapmam lazım.

RDR 2'de oyun fiziği aşırı hantal olmakla birlikte, hikaye çok daha yavaş işleniyor. Ben buna katlanırım diyorsanız, Uncharted'dan çok daha iyi bir oyun. Katlanırsanız diyorum çünkü ben bile ilk başladığımda oyunu iki kere silip tekrar yüklemiştim. Eğer hikayeye aşırı odaklanmak istemiyorum, paldır küldür ilerleyip adamlara dalmak istiyorum diyorsanız Uncharted alın.

Çok canım sıkılırmı oynarken çünkü Uncharted RDR 2'den cok daha pahalı ama grafikleri falan cok iyi.

Çok canım sıkılırmı oynarken çünkü Uncharted RDR 2'den cok daha pahalı ama grafikleri falan cok iyi.
Başlangıcı sıkıcı RDR’nin. Uncharted her zaman eğlenceli. Ama bence RDR alın siz, genel olarak daha kaliteli. Uncharted’da dublaj olması çok güzel bir şey. İkisi de çok güzel artıları eksileri var bunu demek istiyorum.

Yanlış bir yönlendirme olmuş bence. Uncharted sanki vura vura ilerlediğiniz bir shooter oyunu. Daha yeni bitirdim. Her ne kadar sevsem de yer yer çok baydı. Çok fazla platform ağırlıklı bir oyun. Aralarda da aksiyon sekansları var. RDR2'den sıkılabilirim diyecek birisi varsa Uncharted'dan kat kat sıkılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…