kanka rdr 19 dolar ama cuzdandan 9 dolara geliyor uncharted 25 dolarHnagisi daha çok indirimde.
RDR 2'de oyun fiziği aşırı hantal olmakla birlikte, hikaye çok daha yavaş işleniyor. Ben buna katlanırım diyorsanız, Uncharted'dan çok daha iyi bir oyun. Katlanırsanız diyorum çünkü ben bile ilk başladığımda oyunu iki kere silip tekrar yüklemiştim. Eğer hikayeye aşırı odaklanmak istemiyorum, paldır küldür ilerleyip adamlara dalmak istiyorum diyorsanız Uncharted alın.
Çok canım sıkılırmı oynarken çünkü Uncharted RDR 2'den cok daha pahalı ama grafikleri falan cok iyi.
Başlangıcı sıkıcı RDR’nin. Uncharted her zaman eğlenceli. Ama bence RDR alın siz, genel olarak daha kaliteli. Uncharted’da dublaj olması çok güzel bir şey. İkisi de çok güzel artıları eksileri var bunu demek istiyorum.Çok canım sıkılırmı oynarken çünkü Uncharted RDR 2'den cok daha pahalı ama grafikleri falan cok iyi.
RDR 2'de oyun fiziği aşırı hantal olmakla birlikte, hikaye çok daha yavaş işleniyor. Ben buna katlanırım diyorsanız, Uncharted'dan çok daha iyi bir oyun. Katlanırsanız diyorum çünkü ben bile ilk başladığımda oyunu iki kere silip tekrar yüklemiştim. Eğer hikayeye aşırı odaklanmak istemiyorum, paldır küldür ilerleyip adamlara dalmak istiyorum diyorsanız Uncharted alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.