RDR 2 vs Witcher 3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim gözümde ikisi de hikaye bakımından kötü oyundur. Tabi RDR2 bütçesi ve satışı ile CDPR'yi 2 kere satın alır orası ayrı mevzu.
 
Ben ikisini de bitirdim genelleme yapıyorum. Hikaye, müzik, karakter, atmosfer, özellikle hikaye RDR 2 Witcher'ın yanında çöp.

RDR 2'ye de çöp demezsin bu arada. Son 10 yılın en iyi oyunlarından birisi. Bunu demenden zaten kaos ortamı oluşturmak için bu konuyu açtığın belli oluyor.
 
Bir oyuna çöp diyemezsiniz. Ne olursa olsun, isterse o oyun Fortnite olsun.
Her oyunun hitap ettiği bir kitle var, RDR 2 ağır ilerleyen bir oyun. Witcher onun yanında daha hareketli. İkisini de oynadım, bitirmedim ama oynadım. Hikayeli oyunlar bana göre değil ama hikayeli oyun oynasam net RDR 2 oynarım. Siz bir oyunu eleştirebilirsiniz, lafım yok ama çöp diyemezsiniz. Bu insanların zevkine çöp demek olur.
 
İkisi de güzel oyunlar tabii. Ben Witcher 3 oynadım ama pek beğenemedim, bence RDR 2 daha iyi. İroni işareti de tam tersi demek değildir, dalga geçmek anlamı daha uygun olur.

İroni bir şeyin tam tersinin kastedildiği ifadelerdir. Günümüzde yanlış kullanılıyor. Dalga geçmek falan değil yoksa.
 
Peki. İş(den) gelip Witcher 3 oynarsın, saygı duyarım. Enis Kirazoğlu v2 yemin ediyorum. Gerçi Enis Kirazoğlu en azından diğer oyunları da seviyor, neyse. Sen takıl kafana göre, yavaş yavaş kimse seni takmamaya başlayacak. Arada nokta falan koysaydın keşke, epilepsi geçirdim okurken. Aslında başını okuduktan sonra kalanını okumaya gerek duymadım desem de olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı