Çözüldü RDR 2 "yetersiz bellek" uyarısı verip donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Denizli
Daha fazla  
Merhaba, bugün sabahtan beri RDR2 oynuyorum ve 2 kez dondu. Sorunu ancak görev yöneticisinden oyunu kapatarak geçici şekilde çözebiliyorum.
İlk kapandığında arkada açık olan Opera'da çökmüştü ve sekmelerde "yetersiz bellek" gibi bir hata vardı.
Biraz önce yine aynı şekilde RDR' dondu, bu sefer Opera "Opera bir çökmeden kurtuldu" gibi bir uyarı verdi.
Bu sorun RDR2'ye özel olmalı çünkü başka bir oyunda hiç başıma gelmedi.
RAM 2x8 GB 3200 MHz
Oyun donduğunda özelliklerden baktım RAM'lerden birisi mi gitti diye ama hala 16 GB RAM gösteriyordu.
Çözümü bilen var mıdır ?

Ayırdığı sanal bellek alanını o diskten ayıracak, kapasite sorununuz yoksa problem değil.
Maalesef az önce oyun yine dondu ve kapatmak için görev yöneticisini açtığımda "Cihazınız düşük bellekte çalışıyor." yazıyordu. Sanırım C diskinde yer az olduğu için. Başka bir belleği denemeli miyim ? Yoksa bi yeri yanlış mı yaptım ?

Dosya Ekleri

• resim_2022-04-18_165624902.png
    8,9 KB · Görüntüleme: 51
C diskini disk belleği dosyası yok diyip E diskinden istediğin miktarda veya 50GB disk belleği dosyası atayabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…