Parasını sonuna kadar hak eden bir oyun, ben olsam alırdım.
360 TL olacağını sanmam, en son birkaç ay önce yaz indirimlerinde 379 TL'ye düştü. Ben de o zaman almıştım.
Girer de 360 TL'ye ineceğini sanmıyorum. Daha az indirime girer.Mevsimsel indirimde indirime girmez mi tekrar?
Sonbahar indirimlerinde olma ihtimali var ve olursa bence son kez olmuş olacak. Alacaksanız şu an almanızı tavsiye ederim. Bence zam gelecek çünkü en son 379 TL olduğunda yaz indirimleri bitti ve kendi fiyatına döndü ama ondan bir süre sonra tekrar 379 TL olarak durdu bir süre.Tekrardan 379 liraya düşer mi sence?
Şu anda gelen indirimle beraber 460 liraya düştü ve neden böyle yaptıklarını bilmiyorum. Sizce zam mı yiyecek? Yoksa artık hep 460 lira indirimle mi sunulucak? Veya tekrardan 379 liraya inme şansı var mı?Eki Görüntüle 1987607
O kadar da yeni değil ve Türkiye ekonomisi o zamandan bu zamana çok daha kötü oldu.Daha yeni yedi bir daha zam yerse Türkiye'den kimse almaz bu diğer ülkeler içinde geçerli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.