RDR 2'de ana hikayeyi bitirip yan görevlere geçilmeli mi?

leoxd

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS RX 6700 XT DUAL-RX 6700 XT-O12g 192 bit GDDR6 12 GB ekran Kartı

AMD Ryzen 5 5600 altı çekirdek 3.50 GHz işlemci.

Gigabyte B450M S2H V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX anakart.

XPG Gammix D30 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 AX4U32008G16A-SR30 RAM (2X)

ID-Cooling SE-214-XT ARGB white işlemci soğutucu.

Power; FSP Hyper 80+ Pro H3-650 650W Power Supply.
Dostlar selamlar, RDR 2'yi 100%30, 40 civarında ana hikayesini bitirmiş biri olarak tekrar başlama kararı aldım. Şöyle bir düşüncem var hiçbir etkinlik, yan görev'e bulaşmadan sadece ana hikayeden ilerlemek istiyorum. Oyunun bittiğinde ardından ise yan görevleri etkinlikleri yapma gibi bir düşüncem var. Hiç bu oyun tarzıyla oynamış olan arkadaşlar var mı önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ana hikayeden yardırıp, yan görevleri oyun sonuna bırakırsanız kaçıracağınız yan görevler - içerikler var. Bunları görmek, bi' incelemek için en basitinden Fandom Wiki veya Reddit'te alakalı başlıkların "Missions" kısımlarına bakabilirsiniz (Wiki'de hafif spoiler'lar olabilir belki, Reddit'tekinde "spoiler'sız" olduğu belirtilmiş).

Oyunu daha oynamadım ama yine de bana kalırsa konuda yapmak istediğiniz çok da mantıklı değil. Hem dediğim gibi kaçırabileceğiniz bi' ton şey var, hem de oyunun hatrı sayılır bi' kısmından, karakter hikayelerinden ve etkileşimlerinden eksik kalacaksınız.

Gerek yok bence (yine de siz bilirsiniz tabii).

Hocam, ben öyle bitirdim fakat chapterlar ilerdikçe ya da görev yaptıkça o yan görevler kayboluyor ve bir daha geri dönemiyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı