Çözüldü RDR 2'de ateş edemiyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Johnn Wick

Decapat
Daha fazla  
Videoda gördüğünüz gibi ilk mermiyi sıkarken sorun yok ama ikinci mermiyi karakterin hazılaması için bir daha ateş etme tuşuna basıyorum. Videoda ilk mermiden sonra bekliyorum bir 10 saniye kadar ama yok karakter sonraki mermiyi hazırlamıyor. Benim ateş tuşuna basmam gerekiyor bir dahaki mermiyi hazirlamasi için ve bu böyle devam ediyor diğer mermilerde de. Çok araştirdim ayarları falan da kurcaladım ama yok olmuyor. Bunu düzeltmenin yolu yok mu ya da ben PC'de oynadiğim için mi bu böyle ateş ediyor?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
İlk mermide sorun yok zaten ateş ediyorum. İlk mermi silahtan çıktıktan sonra ikinci mermiyi karakterin benim ateş etmem için namluya sürmesi gerekiyor ama ben ateş tuşuna basınca namluya sürüyor.
Evet hocam, mekanik o zaten.

Çözüm
Double Action olmayan silahlar bu şekilde çalışıyor.
Çok saçma bir mekanikmiş. Neden böyle bir şey yapar ki rockstar inanılmaz

Hocam alışınca bırakamıyorsunuz cidden çok güzel normal oyun oynayamadım bir süre
Oyunun yarısına geldim ama hala bu mekaniğe alışamadim. Nişangahı açmadan ateş etmek yani seri ateş çok zevkli vuruş hissi de harika ama bu mekaniğe bir türlü alışamadim.

Artı -5 Eksi
Çok saçma bir mekanikmiş. Neden böyle bir şey yapar ki Rockstar inanılmaz.

Hocam pompalılar ın hepsi direk sıkılıyor tabancalardan M1899 pistol, mouser pistol direk ateş edebiliyosun.

Çok saçma bir mekanikmiş. Neden böyle bir şey yapar ki Rockstar inanılmaz.

Oyunun yarısına geldim ama hala bu mekaniğe alışamadim. Nişangahı açmadan ateş etmek yani seri ateş çok zevkli vuruş hissi de harika ama bu mekaniğe bir türlü alışamadim.

Zevk meselesi hocam yazdığım silahları kullanabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı