Çözüldü RDR 2'deki NPC'ler neden ana karakterden korkar ve düşman olmak isterler?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

palaaxe

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050 LapTop Gpu.
AMD Ryzen 7.
32 GB RAM.
Meslek
Video Editörü, Fotoğraf Editörü, Spot, 2.el Eşya Alım Satım, Nakliyat.
Merhaba, önceden RDR 2 oynarken başıma böyle bir şey gelmiyordu. Ama şimdi beni gören herkes silahına davranıyor veya korkuyor. Bunların Micah görevinden sonra olduğunu düşünüyorum, çünkü köyde bayağı katliam yaptık ve o görevden önce hiçbir şey olmuyordu. Soracaklar olursa diye, oyunu genel olarak bad honor yani düşük onur ile oynuyorum. Bunun sebebi nedir ve çözümü var mıdır bilmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Denemedim mi sanıyorsun? Postanedeki görevli beni gördüğü an silah çekiyor. Beni gören herkes çekiyor ama komik olan şu ki polisler beni görünce hiçbir şey yapmıyor. Hatta selam verip konuşabiliyorum ama NPC'ler ya korkup benden uzaklaşıyor ya da silah çekiyor, hiçbir dükkana giremiyorum.

Yapmaya çalışacağım yanıt verdiğin için teşekkürler.
Herhangi bir mod yükledin mi? İyi kötü olmakla alakası olduğunu sanmıyorum. Büyük ihtimal oyunun glitchlenmiştir.
Hocam sorması ayıp grafik ayarlarınız nedir acaba;)

Tüm ayarlar Ultra. Bir de mod ne bulursam karışık yükledim hepsi işe yaradımı bilmiyorum. Grafik moduda olabilir. Haritada zombiye benzeyen çeteler var bazı modlarda. Bende 20-30 kişi pusuyolar. Yükleyebilirseniz tavsiye ederim. Nexus Mods'tan yaptım. Herkesle düello yapabiliyorum.

Son düzenleme:
Hocam sorması ayıp grafik ayarlarınız nedir acaba;)

Hepsını ultrada oynuyordum. Oynarken 1 saat sonra falan kasmaya baslıyordu, ben de PC'yı zorlamamak ıcın hepsını yuksege aldım.

Tüm ayarlar Ultra. Bir de mod ne bulursam karışık yükledim hepsi işe yaradımı bilmiyorum. Grafik moduda olabilir. Haritada zombiye benzeyen çeteler var bazı modlarda. Bende 20-30 kişi pusuyolar. Yükleyebilirseniz tavsiye ederim. Nexus Mods'tan yaptım. Herkesle düello yapabiliyorum.

Ben de oradan yaptım ama olmadı. Sadece gun trıcks yaptım, baska bır şey yapmadım. Dogrusunu soylemek gerekırse oyun crack, bır oyuna 1500 TL verecek durumda deılım. Hıkayesını oynar cıkarım diye yukledım ama ondan kaynaklı oldugunu sanmıyorum.

Gayet iyi gözüküyor aslında hocam. Ben 1080p Ultra da oynuyorum ancak aynı kalite değil sanki:/

Monıtor ıle alakası olabılır, onu bır kontrol et ıstersen.

Ben de oradan yaptım ama olmadı. Sadece gun trıcks yaptım, baska bır şey yapmadım. Dogrusunu soylemek gerekırse oyun crack, bır oyuna 1500 TL verecek durumda deılım. Hıkayesını oynar cıkarım diye yukledım ama ondan kaynaklı oldugunu sanmıyorum.

Monıtor ıle alakası olabılır, onu bır kontrol et ıstersen.
Laptop olduğu için bir şey yapamam.

Gunn tricks modu harbi çok keyifli. Ben yaptım işe yaradı bir tane YouTuber'dan görmüştüm.Eki Görüntüle 2267669

Ben modu kurdum, oyuna gırdım ve sıkıntısız. Çökme falan olmadı ama mod ıse yaramadı. Bu arada sorun moddaymıs, modu sılınce duzeldı herkesle aram.

Laptop olduğu için bir şey yapamam.

Benımkıde laptop ama ayrı monıtor var onu, YouTube'dan arastırabılırsın. Bende neden oldugunu anlayamadım.

Ben modu kurdum, oyuna gırdım ve sıkıntısız. Çökme falan olmadı ama mod ıse yaramadı. Bu arada sorun moddaymıs, modu sılınce duzeldı herkesle aram.

Benımkıde laptop ama ayrı monıtor var onu, YouTube'dan arastırabılırsın. Bende neden oldugunu anlayamadım.
Hocam modla ilgili bir sorun olduğunu söylemiştim:)
Laptop' u monitöre bağlı şekilde mi oynuyorsunuz?!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı