RDR 2'ye baslanir mi?

Yusufiee

Centipat
Daha fazla  
Dostlar merhaba. RDR 2 başlayacaktım yakin zamanda. Aslinda 1 2 sene once baslamistim ama bazi sebeplerden dolayi giremedim, simdi baslamayi dusunuyorum ama RDR 2'de oyun sonu Spoiler'i yedim. Bilmiyorum, heyecani kalir mi? Birden fazla son varmis sanırım. Dusunceleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlanır. Ben de bir sürü spoiler yiyerek oynadım ancak yine de sarıyor oyun. Amaç sonunu öğrenmek değil, o sona nasıl gittiğini öğrenmek.

Dostlar merhaba. RDR 2 başlayacaktım yakin zamanda. Aslinda 1 2 sene once baslamistim ama bazi sebeplerden dolayi giremedim, simdi baslamayi dusunuyorum ama RDR 2'de oyun sonu Spoiler'i yedim. Bilmiyorum, heyecani kalir mi? Birden fazla son varmis sanırım. Dusunceleriniz neler?

RDR2'nin sonunu arkadaşım sayesinde 2023'te öğrendim. Sonra dayanamayıp YouTube'dan açıp bütün sonları izledim. Geçen haziran ayında oyunu aldım ve 135 saat soluksuz oynadım oyunu. Önemli olan yolun sonu değil, yoldur.

Hocam oyunun birden fazla sonu var.

Ve o bildiğiniz meşhur sondan sonra başka bir son daha var.

Sürprizbozan kullanarak bildiğiniz sonu yazar mısınız?

Oyuna kesinlikle başlanır.

Hocam oyunun birden fazla sonu var.

Ve o bildiğiniz meşhur sondan sonra başka bir son daha var.

Sürprizbozan kullanarak bildiğiniz sonu yazar mısınız?

Oyuna kesinlikle başlanır.

Hocam sanırım
Arthur'un hastalanip oldugu sondu tam sona bakmadimda oyle duydum internetten

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı