RDR 2'ye çıkıp giriliğinde grafik ayarları sıfırlanıyor

Slippin Jimmy

Decapat
Daha fazla  
Her ayar yapıp çıktığımda grafik ayarları sıfırlanıyor. Oyun orijinal Rockstar üzerinden belgelerdeki dosyaya salt okunur yaptım yine olmadı ne yapmam gerekiyor? Belgelerdeki dosyayı sildim yine olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Var hocam ne yapmam gerek
GeForce Experience uygulamasına girip RDR2 oyununa tıklayıp optimize edilen ayarları geri almanız lazım. Sonrasında ise ayarlara girip oyunların otomatik olarak optimize edilmesini kaldırabilirsiniz. Ekran görüntüleri ile göstereceğim. Temsili olarak başka bir oyunu baz aldım.

Dosya Ekleri

• 2.PNG
    2.PNG
    94,6 KB · Görüntüleme: 27
  • 3.PNG
    3.PNG
    1,1 MB · Görüntüleme: 27
  • 4.PNG
    4.PNG
    174,6 KB · Görüntüleme: 24
GeForce Experiencuygulamasına girip RDR2 oyununa tıklayıp optimize edilen ayarları geri almanız lazım. Sonrasında ise ayarlara girip oyunların otomatik olarak optimize edilmesini kaldırabilirsiniz. Ekran görüntüleri ile göstereceğim. Temsili olarak başka bir oyunu baz aldım.
Zaten böyleymiş benimkisi

GeForce Experience uygulamasına girip RDR2 oyununa tıklayıp optimize edilen ayarları geri almanız lazım. Sonrasında ise ayarlara girip oyunların otomatik olarak optimize edilmesini kaldırabilirsiniz. Ekran görüntüleri ile göstereceğim. Temsili olarak başka bir oyunu baz aldım.
Oyun içinden de ayar yapamamaya başladım. Grafik ayarı yapıyorum kaydet diyorum eski haline dönüyor 😂

Son düzenleme:
Güncel çözümü bu rehberimden bulabilirsiniz. Konuya yeni bakacaklara da yol göstermiş oluruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı