RDR 2'ye girilemiyor

aDOLp

Centipat
Daha fazla  
Birkaç gün önce Epic'den kış indirimlerinde RDR2 aldım 3 gündür de sorunsuz girip oynayabiliyordum. Fakat bugün oyuna girmeye çalıştığımda Rockstar Games açılmıyordu açmak için zorla offline moda alıyordu offline modda iken oyuna girince de aktivasyon hatası veriyor. Modemi resetledim fakat düzelmedi nasıl bu sorunu çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç gün önce Epic'den kış indirimlerinde RDR2 aldım 3 gündür de sorunsuz girip oynayabiliyordum. Fakat bugün oyuna girmeye çalıştığımda Rockstar Games açılmıyordu açmak için zorla offline moda alıyordu offline modda iken oyuna girince de aktivasyon hatası veriyor. Modemi resetledim fakat düzelmedi nasıl bu sorunu çözebilirim?
Aktivasyon hatası son gelen güncellemede olmaya başladı aynı hatayı bende alıyordum.
Görev çubuğundan epic games ve rockstar games'i tamamen kapat ve oyunu yeniden aç

Aktivasyon hatası son gelen güncellemede olmaya başladı aynı hatayı bende alıyordum.
Görev çubuğundan Epic Games ve Rockstar Games'i tamamen kapat ve oyunu yeniden aç.

Onu deneyeli çok oldu ve işe yaramadı bende VPN açıp denedim işe yaradı VPN açıp Rockstar'a girince sorun çözülüyor zorunlu her girişimde VPN açacağım ama RDR için değer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı