RDR 2'ye girilmiyor

solptersu

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba RDR 2 indirime girdiği için satın alıp yüklemiştim fakat Steam üzerinden oyunu başlatacağım zaman Rockstar Games'e atıyor biliyorsunuz ancak aşağıda görselini bıraktığım o hatayı alıyorum. Benim gibi daha önceden bunu yaşamış veya şu anda yaşayıp da çözmüş olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Ayrıca oyunu direkt yüklediğim gibi Türkçe yama kurdum daha giriş yapmadan acaba o mu sıkıntı çıkardı diye düşündüm sonra yamayı kaldırdım oyun dosyalarını doğruladım fakat yine aynı hatayı aldım.

Dosya Ekleri

• IMG_34D77291-A044-4B13-8ED7-3D44653D9E35.jpeg
    IMG_34D77291-A044-4B13-8ED7-3D44653D9E35.jpeg
    217,6 KB · Görüntüleme: 89
Merhaba RDR 2 indirime girdiği için satın alıp yüklemiştim fakat Steam üzerinden oyunu başlatacağım zaman Rockstar Games'e atıyor biliyorsunuz ancak aşağıda görselini bıraktığım o hatayı alıyorum. Benim gibi daha önceden bunu yaşamış veya şu anda yaşayıp da çözmüş olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Ayrıca oyunu direkt yüklediğim gibi Türkçe yama kurdum daha giriş yapmadan acaba o mu sıkıntı çıkardı diye düşündüm sonra yamayı kaldırdım oyun dosyalarını doğruladım fakat yine aynı hatayı aldım.

Hocam dosyaları doğrular mısınız ve sürücülerinizin güncel olduğundan emin olun.

Hocam dosyaları doğrular mısınız ve sürücülerinizin güncel olduğundan emin olun.

Ayrıca hocam yazıyı çevirdiğimizde bu hesap RDR2ye sahip değil diyor.

Son düzenleme:
Her şey güncel dosyaları doğrulama işlemini de yaptım, Rockstar Games hesabımda zaten Steam hesabıma bağlı ama gene aynı hatayı alıyorum. Daha ne yapılabilir ki oyunu iade mi edeyim diyeceğim mantıksız alabileceği en büyük indirimi aldı çünkü...

Ayrıca hocam yazıyı çevirdiğimizde bu hesap RDR2ye sahip değil diyor.

Evet biliyorum satın aldım oyunu yükledim Steam kütüphanemde

Her şey güncel dosyaları doğrulama işlemini de yaptım, Rockstar Games hesabımda zaten Steam hesabıma bağlı ama gene aynı hatayı alıyorum. Daha ne yapılabilir ki oyunu iade mi edeyim diyeceğim mantıksız alabileceği en büyük indirimi aldı çünkü...

Evet biliyorum satın aldım oyunu yükledim Steam kütüphanemde.

Hocam iade etmeyin Rockstar Games Launcher'i silip tekrardan kurun Steam hesabınızı vs tekrardan bağlayıp bir daha deneyin.

Aynı problem bende de mevcut. Çözüm arıyorum.

Merhaba, bende birebir aynı sorunu yaşıyorum, oyunu steamden dün satın aldım, dosyalarımı doğruladım, Rockstar Games Launcher'i silip tekrardan yükledim aklıma gelen her şeyi yaptım ne denediysem olmadı. böyle olunca inanılmaz keyfim kaçıyor, yavaş internetle dün geceden beri inmesini beklemiştim. 😭😭

Merhaba, bende birebir aynı sorunu yaşıyorum, oyunu Steam'den dün satın aldım, dosyalarımı doğruladım, Rockstar Games Launcher'i silip tekrardan yükledim aklıma gelen her şeyi yaptım ne denediysem olmadı. Böyle olunca inanılmaz keyfim kaçıyor, yavaş internetle dün geceden beri inmesini beklemiştim. 😭😭

Hocam genel bir sorun olabilir çoğu kişi giremiyorsa yarın girmeyi deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı