RDR 2'ye kurulan Türkçe yama nasıl silinir?

ZEROX67

Hectopat
Arkadaşlar önceden Türkçe yama indirmiştim nereden indirim bilmiyorum ve oyunu silmiştim. Geçen gün RDR 2'yi tekrar indirdim ve Türkçe yama kurulu geldi direkt. Dosyaları doğruladım işe yaramadı ben de tekrar sildim, ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam nereye kurduğunuzu bulmak lazım. Exe olarak mı kurdunuz, yoksa dosya mı kopyaladınız? Eğer exe ise kendi silme exe'si de içinde gelmiştir. Eğer ki kopyalama yaptıysanız kopyaladığınız dosyaları silip tekrar doğrulama yapmanız lazım.

Hocam nereye kurduğunuzu bulmak lazım. EXE olarak mı kurdunuz, yoksa dosya mı kopyaladınız? Eğer EXE ise kendi silme EXE'si de içinde gelmiştir. Eğer ki kopyalama yaptıysanız kopyaladığınız dosyaları silip tekrar doğrulama yapmanız lazım.

Dosya olarak indirmiştim ve hedefteki dosyaları değiştir demiştim tekrar RDR'yi indirip o dosyaları bir sileyim. Yama videosunu bulabildim. Ama benim anlamadığın ben RDR'yi silince niye yama kalkmadı tekrar yükleyince bu dosyalar geri geldi?

Bir fikrim yok hocam ilk önce hedef dizini bulup bir temizleyin sonra doğrulama yapın öyle deneyelim. RDR de yüksek boyutlarda keşke oyunu silmeseydiniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı