RDR 2'ye tekrar başlanır mı?

webo1907

Picopat
Daha fazla  
Dümdüz ana görev yaparak bitirmiştim bitireli 1 ay olmuştur. Sizce tekrar başlanır mı? Açık dünyada gezerek yan görevleri yaparak oynamayı düşünüyorum.

Bence arayı biraz daha uzatın daha tatlı olur. Çoğu sahneyi hatırlıyorsunuzdur biraz daha silisinsin kafanızdan öyle oynamak daha tatlı olmaz mı?

Dümdüz ana görev yaparak bitirmiştim bitireli 1 ay olmuştur. Sizce tekrar başlanır mı? Açık dünyada gezerek yan görevleri yaparak oynamayı düşünüyorum.
Evet kesinlikle başlanır. Bir de zaten tam manasıyla sindirmeden bitirmişsiniz oyunu. Ama yine de aradan biraz zaman geçsin. Hemen başlamayın.

Oyun mu kalmadı arkadaş bittiyse bitti işte. Niye farklı tatlara bakmak varken sürekli aynı oyunu oynasın bir insan, bu da güncel oyuncu Türk oyuncu jenarasyonuna has abes bir özellik. Witcher 3, RDR 2, GTA 5 hadi bitti lügat. Başka oyun tanımaz.

Zelda'lar, MGS serisi, RPG'ler, Japon oyunları... Farklı farklı tatlar mevcut, onların da tadına bakın derim.

Oyun mu kalmadı arkadaş bittiyse bitti işte. Niye farklı tatlara bakmak varken sürekli aynı oyunu oynasın bir insan, bu da güncel oyuncu Türk oyuncu jenarasyonuna has abes bir özellik. Witcher 3, RDR 2, GTA 5 hadi bitti lügat. Başka oyun tanımaz.

Zelda'lar, MGS serisi, RPG'ler, Japon oyunları... Farklı farklı tatlar mevcut, onların da tadına bakın derim.

Oyunum yok.

Bende başlamayı düşünüyorum tekrar ama aylar sonra. Bence biraz ara ver ama mutlaka saracaktır. Görev tasarımları ve aksiyonu müthiş bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı