RDR 2'yi %100 save ile oynamak mantıklı mı?

GAMOLA

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar açık dünya oyunlarını seviyorum. Aslında hikayeli oyun da severim ama RDR 2'nin ilk baştaki sıkıcı görevleri çok uzun geliyor. Sizce %100 save indirsem açık dünyada aynı GTA 5'te yaptığım gibi takılsam kötü mü olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hikayesini bitirdin mi?
Hayır dediğim gibi ilk baştaki görevler çok sıkıcı ve uzun geliyor. Belki oraları geçsem iyileşir ama hikayeli oyunları seviyor muyum tam bilmiyorum eğer şunu yap şunu bul gibi şeyler ise sıkılma ihtimalim var. Dead Island 2 oynadım saçma gelmişti mesela ama poppy playtime sarmıştı. Biraz kafa çalıştırması lazım hikayenin.

Arkadaşlar açık dünya oyunlarını seviyorum. Aslında hikayeli oyun da severim ama RDR 2'nin ilk baştaki sıkıcı görevleri çok uzun geliyor. Sizce %100 save indirsem açık dünyada aynı GTA 5'te yaptığım gibi takılsam kötü mü olur?
3 saat olmadan sıkılırsınız hocam %100 olunca yeni hiçbir şey keşfedemezsiniz ama chapter 1'in bittiği save indirebilirsiniz.

Ben biraz ilerledim oyun iyileşmeye başladı daha %9 ilerlemedeyim.

Hayır dediğim gibi ilk baştaki görevler çok sıkıcı ve uzun geliyor. Belki oraları geçsem iyileşir ama hikayeli oyunları seviyor muyum tam bilmiyorum eğer şunu yap şunu bul gibi şeyler ise sıkılma ihtimalim var. Dead Island 2 oynadım saçma gelmişti mesela ama poppy playtime sarmıştı. Biraz kafa çalıştırması lazım hikayenin.
İlk chapterı atlarsan hikayenin bir kısmını anlayamayabilirsin. Bence biraz dişini sık sonra gerçekten çok zevk almaya başlayacaksın. Biraz boş bir tavsiye oldu herkesin böyle dediğine eminim ama ben de oynamandan yanayım.

Hayır dediğim gibi ilk baştaki görevler çok sıkıcı ve uzun geliyor. Belki oraları geçsem iyileşir ama hikayeli oyunları seviyor muyum tam bilmiyorum eğer şunu yap şunu bul gibi şeyler ise sıkılma ihtimalim var. Dead Island 2 oynadım saçma gelmişti mesela ama Poppy Playtime sarmıştı. Biraz kafa çalıştırması lazım hikayenin.

Ben de senin gibi düşünüyordum hatta 2 3 defa baştan başladım bıraktığım için ilk görevleri o kadar tatmin edici değil fakat bitirmiş biri olarak hikaye açısından beni derinden etkileyen bir oyundu resmen duygularımla iç içe bırakmıştı.

@Denizz0 Hocamın dediği gibi sık dişini biraz ilk chapterden sonrası yağ gibi akıyor zaten.

Hocam böyle yapmanızı tavsiye etmiyorum. Ne yazık ki RDR 2'nin ilk kısımları (yaklaşık 10-12 saate tekabül eden kısmı) sıkıcı, sırf bu nedenden dolayı oyuna uzun süre ara verip arkadaşımın ısrarı ile devam etmiştim. Oyun mekanik olarak diğer oyunlardan farklı olduğu için ve gerçekçi olması hasebiyle hantal olmasından dolayı alışması zor bir yapıda. Fakat zaman geçtikçe bu durumlara alışıp oyundan zevk almaya başlıyorsunuz daha sonra oyunun ortalarına ve sonuna doğru hiç ara vermeden oyunu oynamak istiyorsunuz. Bu nedenle dişinizi sıkıp oyuna devam etmenizi tavsiye ederim çünkü oyunun hikayesi gerçekten çok güzel. Oyundaki tek problem, hikayenin başlarda çok yavaş olup sonlara doğru çok hızlı bir tempoya evrilmesi. Oyuna bağlanmak için açık dünyayı keşfedip yan görev yapıp daha sonra ana hikayeye dönebilirsiniz, ben bu şekilde yapmıştım.

Ben chapter 4'e geldim. Oyun genel olarak ağır ilerledi bence. Chapter 2 ve 3de güzel görevler vardı, hikaye güzel ilerliyordu ama bir ağırlık vardı. Chapter 3 sonu oldukça akıcı geçti. Daha yeni yeni Arthur Morgan ile bag kurabiliyorum. Sizde de böyle mi geçti yoksa bu oyun mu benlik değil?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı