RDR 2'yi 40 saatte bitirdim

RDR2 oynayıp sadece görev yardırmakta ne bileyim hocam :D benim 500 saatim var, bitmesin diye göreve gitmediğimi bilirim.

500 saat RDR2 için bana göre çok be hocam.

RDR 2'yi 40 saatte bitirdiysen zaten bitirdim demen bile yanlış bence. Diğerlerine göre çok şey kaçırdın.

Bende tam olarak neler kaçırdığımı merak ediyorum.
Mesela yolda bir kadın atı ölmüş benden yardım istedi kabul ettim bir baktım taa mapin diğer ucuna götür dedi indirdim böyle şeyleri yapmak sıkıcı oluyor benim için. Gerçi bu sadece onuru etkiliyor.

500 saat RDR2 için bana göre çok be hocam.

Bende tam olarak neler kaçırdığımı merak ediyorum.
Mesela yolda bir kadın ATI ölmüş benden yardım istedi kabul ettim bir baktım TAA mapin diğer ucuna götür dedi indirdim böyle şeyleri yapmak sıkıcı oluyor benim için. Gerçi bu sadece onuru etkiliyor.

Doğrudur ama ben 500 saati daha iyi geçirebileceğim bir şey bulacağımı sanmıyorum :D bir süre sonra tekrar bitireceğim, her sene LOTR üçlemesini tekrar izlemek gibi her sene RDR2 Bitirmem lazım.

Doğrudur ama ben 500 saati daha iyi geçirebileceğim bir şey bulacağımı sanmıyorum :D bir süre sonra tekrar bitireceğim, her sene LOTR üçlemesini tekrar izlemek gibi her sene RDR2 Bitirmem lazım.

Hocam bende yan görevleri yapmayı planlardım ama 2 hafta sonra sınavlarım var. Deli gibi hikaye sarmıştı beni ve araya sınavlar girmesin diye hızlı bitirmek zorunda kaldım. Bilgisayarımı alalı 1 ay olduğu için daha oynayacağım bir sürü oyun var o yüzden fazla işlerle uğraşmak istemedim. Bilgisayar aldığımdan beri sadece GoW ve RDR2'yi bitirdim. GoW'da belki tüm canavarları öldürmeye gitsem en az 60-70 saat oynardım fakat 25 saatte bitirdim onu da.

Hocam bende yan görevleri yapmayı planlardım ama 2 hafta sonra sınavlarım var. Deli gibi hikaye sarmıştı beni ve araya sınavlar girmesin diye hızlı bitirmek zorunda kaldım. Bilgisayarımı alalı 1 ay olduğu için daha oynayacağım bir sürü oyun var o yüzden fazla işlerle uğraşmak istemedim. Bilgisayar aldığımdan beri sadece GoW ve RDR2'yi bitirdim. GoW'da belki tüm canavarları öldürmeye gitsem en az 60-70 saat oynardım fakat 25 saatte bitirdim onu da.

Olsun hocam herkesin vakti olmuyor yine de oynayıp keyfini almışsın zaten az oynadığın için bir zaman sonra tekrar oynamak isteyebilirsin o oyunları.

Oyunu ilk korsan, sadece ana görev yaparak bitirdim, sonra Steam'den alıp gördüğüm tüm yan görevleri yaparak oynamaya başladım. Yan görevler ana görevler kadar sürükleyici, şahsen böyle bir oyunda sadece ana görev yapmayı saçma buluyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı