Thundem
Hectopat

Oyna ama 2 saati doldurmadan çık bence.Steam'den aldım oynayayım mi yoksa iade mi etmeliyim?
Oyna ama 2 saati doldurmadan çık bence.Steam'den aldım oynayayım mi yoksa iade mi etmeliyim?
Direkt oynayın, düşünmenize bile gerek yok.Steam'den aldım oynayayım mi yoksa iade mi etmeliyim?
Sence hulk gercek olabilir miBugün Steam'den RDR 2 aldım Epic Games bedava yapar mı? Herkes yılbaşını bekleyin diyor ama ben sabırsızca davranıp aldım oyunu. Oynamadan bekletip iade edeyim mi?
Şu an Steam'de %67 indirimde, Epic Games'de de aynı şekilde %67 indirimde (Steam ile aynı fiyat fakat Steam tercihimdir).RDR 2 almak istiyorum fakat almasam mı bu yıl içinde bedava verilir mi?
Almazsam zamlanır mı peki pişman olur muyum?Şu an Steam'de %67 indirimde, Epic Games'de de aynı şekilde %67 indirimde (Steam ile aynı fiyat fakat Steam tercihimdir).
Kış indirimleri bitmeden alın derim, ilkbahara kadar böyle bir indirim gelmeyebilir.
İndirim biter, 300 liraya yükselir. Yılbaşından sonra oyunun gerçek fiyatı artar mı belli olmaz fakat siz yine de alın, pişman olmazsınız. Zaten %67'den fazla indirim de gelmez RDR 2'ye.Almazsam zamlanır mı peki pişman olur muyum?
Alıyorum o zaman sonra zam gelirse üzülürüm.İndirim biter, 300 liraya yükselir. Yılbaşından sonra oyunun gerçek fiyatı artar mı belli olmaz fakat siz yine de alın, pişman olmazsınız. Zaten %67'den fazla indirim de gelmez RDR 2'ye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.