RDR 2'yi oynayabileceğim oyun platformu var mı?

Oyunu
Game Pass'e geldi diyelim bunu PC'ye indirip oynayacaksınız ama siz bir de GeForce NOW'dan bahsediyorsunuz, ikisi çok ayrı olaylar tam sorununuzu anlamadım. Hem cload oynamak istiyorsunuz ama Game Pass'den bahsediyorsunuz. Galiba xcload Türkiye'de çalıştığını düşünüyorsunuz fakat çalışmıyor. VPN olaylarına girerseniz bu internet şartları ile çok pingli oluyor.
Bildiğim kadarıyla Game pass ile oyunu satın almasak bile gamepass üyeliği ile bilgisayara indirip oynayabiliyoruz. GFN ile oynamak içinse oyunu satın almak gerekiyor, pc ye kurmaya gerek yok. Benim içinse farketmez. Oyunu steamden aldım daha önce. Oyuna sahibim. Gamepassten gelirsede oynarım, gfn ye gelirsede farketmez yani, yeterki gelsin yada oynayabileceğim bir platform olsun.

Bu arada Geforce Now'ı çok yanlış anlamışsın sen.
Bildiğim kadarıyla gfn de oyun oynamak için oyuna sahip olmak gerekiyor ve pc ye kurmaya gerekte yok. GFN üyeliğim var bu arada.
 
Madem oyuna Steam'den sahipsiniz neden yükleyip oynamıyorsunuz?
 

Tamam bilgisayarınız yetersiz ama Game Pass'den bahsediyorsunuz oraya gelse mecbur yine indirip oynayacaksınız, ya kendinizi güzel ifade edemiyorsunuz ya da bir yerde ben anlamıyorum dediğinizi.
 
Tamam bilgisayarınız yetersiz ama Game Pass'den bahsediyorsunuz oraya gelse mecbur yine indirip oynayacaksınız, ya kendinizi güzel ifade edemiyorsunuz ya da bir yerde ben anlamıyorum dediğinizi.
Haa şimdi anladım. O zaman Gamepass, gfn gibi oyun bilgisayarı olmayanlar için yardımcı bir platform değil anladığım kadarıyla. Ben sandımki Gamepass tıpkı gfn gibi oyun pcsi olmayan insanlar için bilgisayara kurduğumuz bir platform ama gfnden farkı burada oyunları pc ye kurmamız gerekiyor sanıyordum. Peki Gamepass bu işe yaramıyorsa, ne işe yarıyor tam olarak.
 
Gamepass aylık olarak para ödediğin, içindeki tüm oyunlara erişim sağlayabileceğin bir sistem. Oyunları tek tek almak yerine bu sistemle birçok oyuna aynı anda sahip olabiliyorsun.
 
Game Pass'i size yüzlerce oyunu aylık olarak sunar sizde yükleyip oynarsınız. Netflix gibi düşünün size dizileri veriyor cihazınınızdan izliyorsunuz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı