RDR 2'yi sevememek

Güncel bir oyundan sonra başladıysan aynısı bana da olmuştu dostum. Cyberpunk 2077, Horizon Forbidden West gibi güncel oyunlardan sonra başlayınca 2019 oyunu olduğu için kontroller hantal, grafikler vs bir tık aşağı kalıyor yada oyun sana hitap etmiyor. Bende bir süre oynayıp bıraktım henüz bitirmedim oyunu ama ille oynayacağız öyle boş oyun değil aslında oynadıkça alışıyorsun.

Dostlar bu konuda yalnız mıyım acaba? Oyun beni hiç içine çekemedi. 4-5 saat kadar oynadım ama acayip sıkıldım. Kontroller aşırı hantal, karaktere bağlanamadım, oyun çok yavaş işliyor. Büyükte bir heyecanla oturdum aslında başına ama hiç mi hiç sevemedim. Oyun ileride açılır mı yoksa tempo Full böyle mi? Ona göre yarıda bırakacağım oyunu mecburen.
Oyun ileride aşırı güzel açılıyor son kısımları için 1 kez daha oynarım o yaşattıkları o kadar derinden etkiledi ki oynamadan anlayamazsınız.

Herkes her oyunu sevecek diye bir şey yok ama az oynamışsın. Ben toplam 50 saatten falan fazla oynadım ve benim için kuruşu kuruşuna değecek bir oyun olmuş. 98 TL'ye almıştım. İlk başlarda sıksa da ilerleyen saatlerde iyi ki almışım diyorsun.

Hala oynamaya devam ediyorum yavaş yavaş oynadığım için GTA VI'dan önce hikayesini bitirmek istiyorum. Sonra da açık dünyasına dalıp takılırım. Benim için kafadan 200 saat falan oynanış sunuyor.

Herkes her oyunu sevecek diye bir şey yok ama az oynamışsın. Ben toplam 50 saatten falan fazla oynadım ve benim için kuruşu kuruşuna değecek bir oyun olmuş. 98 TL'ye almıştım. İlk başlarda sıksa da ilerleyen saatlerde iyi ki almışım diyorsun.

RDR gibi bir oyun gelmez zaten. Kimisi sever kimisi sevmez. Bende hemen hemen 100 saate yakın devirdim. Hiç görev olmasa bile oyun içerisinde dolaşmak ayrı bir keyif veriyor stresini atıyorsun.

Dostlar bu konuda yalnız mıyım acaba? Oyun beni hiç içine çekemedi. 4-5 saat kadar oynadım ama acayip sıkıldım. Kontroller aşırı hantal, karaktere bağlanamadım, oyun çok yavaş işliyor. Büyükte bir heyecanla oturdum aslında başına ama hiç mi hiç sevemedim. Oyun ileride açılır mı yoksa tempo Full böyle mi? Ona göre yarıda bırakacağım oyunu mecburen.

Yalnız değilsin ben de pek ısıınamadım. Hatta sevenlerin pisikolojikman başkası sevdi diye sevdiğini düşünenlerdenim.

RDR gibi bir oyun gelmez zaten. Kimisi sever kimisi sevmez. Bende hemen hemen 100 saate yakın devirdim. Hiç görev olmasa bile oyun içerisinde dolaşmak ayrı bir keyif veriyor stresini atıyorsun.
Evet teknik olarak yanına yaklaşabilen bir oyun yok. Görsellik veya mekanik olarak belki TLOU falan vardır ama onlar koridor oyunu. RDR2 2025 yılında çıksa bile garipsenmeyecek ve büyüleyecek bir oyun bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı