RDR 2'yi Sistemim Kaldırmıyor

:D Teşekkürler Sherlock...

RX 470'i var ise RDR2 de düzgün FPS alabileceğini pek düşünmüyorum...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

:D Teşekkürler Sherlock...

RX 470'i var ise RDR2 de düzgün FPS alabileceğini pek düşünmüyorum...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

FPS stabil olmasa da oynanabilir değerler bence. FPS sıkıntı olsa bile bilgisayarın oyunu hiç açmaması garip. Sorunu detaylı yazsa keşke. Belki de diğer bileşenlerden kaynaklıdır. Ciddi ciddi telepati ile çözüm üretmeye çalışıyoruz :D

FPS stabil olmasa da oynanabilir değerler bence. FPS sıkıntı olsa bile bilgisayarın oyunu hiç açmaması garip. Sorunu detaylı yazsa keşke. Belki de diğer bileşenlerden kaynaklıdır. Ciddi ciddi telepati ile çözüm üretmeye çalışıyoruz :D
Garip olan bu forumdaki her kullanıcı bu tutumu devam ettiriyor...

Garip olan bu forumdaki her kullanıcı bu tutumu devam ettiriyor...

Ben bu forumda hiç 1-2 satırlık konu açmamışımdır o yüzden. Yardım ararken tüm durumu uzun uzun açıklarım genelde. Sorun yaşıyorsam denediğim çözümleri yazarım, bileşen tavsiyesi istiyorsam bütçemi, kullanma amacımı falan yazarım. 1 saat boyunca tek bir konu açmak için zaman harcadığımı falan biliyorum.

Ben bu forumda hiç 1-2 satırlık konu açmamışımdır o yüzden. Yardım ararken tüm durumu uzun uzun açıklarım genelde. Sorun yaşıyorsam denediğim çözümleri yazarım, bileşen tavsiyesi istiyorsam bütçemi, kullanma amacımı falan yazarım. 1 saat boyunca tek bir konu açmak için zaman harcadığımı falan biliyorum.
Aynen, olması gereken o. Neyse konuyu dağıtmayalım. İyi forumlar !

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı