Hemen telepati ve 6. hissim sayesinde sisteminizi yazacağım...Bilgisayarım RDR 2'yi açabilecek olmasına rağmen kaldırmaz uyarısı veriyor ve açılmıyor oyun nasıl açarım?
Sanırım RX 470'i var.Hemen telepati ve 6. hissim sayesinde sisteminizi yazacağım...
Sanırım RX 470'i var.
Teşekkürler Sherlock...
RX 470'i var ise RDR2 de düzgün FPS alabileceğini pek düşünmüyorum...
Garip olan bu forumdaki her kullanıcı bu tutumu devam ettiriyor...FPS stabil olmasa da oynanabilir değerler bence. FPS sıkıntı olsa bile bilgisayarın oyunu hiç açmaması garip. Sorunu detaylı yazsa keşke. Belki de diğer bileşenlerden kaynaklıdır. Ciddi ciddi telepati ile çözüm üretmeye çalışıyoruz![]()
Garip olan bu forumdaki her kullanıcı bu tutumu devam ettiriyor...
Aynen, olması gereken o. Neyse konuyu dağıtmayalım. İyi forumlar !Ben bu forumda hiç 1-2 satırlık konu açmamışımdır o yüzden. Yardım ararken tüm durumu uzun uzun açıklarım genelde. Sorun yaşıyorsam denediğim çözümleri yazarım, bileşen tavsiyesi istiyorsam bütçemi, kullanma amacımı falan yazarım. 1 saat boyunca tek bir konu açmak için zaman harcadığımı falan biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.