RDR Online 60 TL'ye alınır mı?

Makaleler
2
Yer
CIA
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem: AMD Ryzen 5 3600 / MSI RX5600 XT Mech OC / MSI B450M-A Pro Max / CRUCIAL 3000MHz DDR4 (8X2) 16 GB Ram / WD Blue 500GB NVMe SSD / CORSAIR Carbide Spec Delta / ACER EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms
Uzun zamandır RDR Online almayı düşünüyordum, Epic Games'te kupon ile birlikte 60 TL'ye düşüyor sizce alınır mı? İçerikleri nasıl? Konsolda hikaye modunu bitirip çok beğenmiştim.

Son düzenleme:
Bence alınmaz. Hikayeden direkt akarsın. 60 liraya Bannerlord alırsın rahat. Hiç gerek yok o işlere girmeye. Varsa GTA Online gir. Red Dead Online'ı şahsen beğenmedim.

@JusticeCritic Hocam GTA Online ve Bannerlord'u 500 saate yakın oynadım daha yeni bir şeyler arıyorum.
RDR'de temayı da sevdiğimden güzel olabilir diye düşündüm. Siz Online'ı neden beğenmediniz ki?

Aslında biraz parasını hak etmediğini düşünüyorum. Ben indirimden almamıştım, çok sevdiğimden dolayı gömdüm hemen Red Dead Online'a parayı. Tabii beklentilerimi karşılayamadığı için çok daha fevri davrandım. Objektif olmayabilirim o yüzden, bunun dışında içerikleri sanırım beni üzdü diyebiliriz. O parayı hak ettiğini düşünmüyorum. Bunun dışında sana online olarak önerebileceğim başka oyunlarda vardır kesinlikle. Say say bitmez. Fall Guys bir ara 19 liraya düşmüştü. O tarz oyunları seviyorsan Steam Kış İndirimleri'nde kaçırılmayacak bir fırsat demek. İstiyorsan başka online tarzı oyunları sana önerebilirim.

@DarkReader Oynadım hocam, o zaman satın alayım beğenmezsem iade ederim. Teşekkürler yazan herkese.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı