RDR Online alınca RDR2'nin fiyatı düşer mi?

Pikachewie

Hectopat
Katılım
25 Ağustos 2020
Mesajlar
700
Makaleler
1
Çözümler
2
Red Dead Redemption 2 almak istiyorum ama indirimli fiyatı (200 TL ) bana fazla geliyor, geçenlerde RDR Online çıkmış 40 TL bunu alırsam RDR2 140 TL oluyormuş sanırsam bu doğru mu? Doğruysa da 140 TL olduktan sonrada indirime girince fiyatı 140 TL'den daha da düşer mi? 😄😁
 
Son düzenleyen: Moderatör:
40 TL'ye Red Dead Online sürümünü satın aldıktan sonra, oyunu indirip açtığınızda Red Dead Redeption: Story Mode'unu oyun içi satımı olarak 140 TL'ye alabiliyorsunuz (yani Steam'deki RDR2 fiyatı düşmüyor.). Fakat satın aldığınızda RDR2 kütüphaneye eklenmiyor, sadece Online sürümünün hikaye modunu açmış oluyorsunuz.
 
O zaman almayacağım.

Hikayesini de önemsiyorsanız almanız mantıksız. Bir arkadaşımın alıntısını aktarayım:

Steam'den Red Dead Online alacak olan varsa ve story mode da alacaksa eğer şöyle durum var:

Evet daha ucuza geliyor şu an Rdo+Story ikisi 180 TL yapıyor ama şu an rdo da Steam'de sıkıntı var, oyun profilde görünmüyor. Profildeki oyunlarınızda görünmüyor aktivitelerde görünmüyor çözülür mü bilmiyorum ama Rockstar'in çok da bu durumları dikkate aldığını düşünmüyorum. Ayrıca story mode oyun içi satın alım ile satıldığı için ikisini alsanizda Steam'deki normal RDR2 sayfasındaki hesabınıza eklenmiyor. Eğer story mode da başarım kasmak isterseniz onlarda görünmeyecek çünkü story mod kısmına rdodan giriş yapılıyor buradaki sorun rdonun ayrı bir oyun olarak sunulması.

Kısaca aceleniz yoksa yılbaşı indiriminde eğer story mode istiyorsanız normal RDR2 versiyonunu almanız daha mantıklı gibi. Ben konsolda hikaye kısmını çok bitirdiğim için direkt Online versiyonu aldım benim için iyi oldu 20 saat kadar oynadım sorun yaşamadım. Yine de bilgi olması açısından yazdım bunları keyifli oyunlar.
 

Geri
Yukarı