RDR Online iyi mi?

cizıR

Femtopat
Daha fazla  
RDR2'yi 3 veya 4 kere bitirdim ve hâlâ daha story modunu oynuyorum. Bir iki kere Online modunu da denemeye çalıştım fakat tam olarak nasıl bir şey olduğunu anlamadım.

Ama bir atla bağ kurup etrafta gezip bir şeyler yapmayı seviyorum. Sizce denemeli miyim?

Hileler sizi nasıl etkiliyor mesela sizi öldürüyor ve öldürünce tüm eşyalarınız gidiyor mu Online bu tarz herkesin kendi bölgesini kurup savaştığı bir modmu

Eşyalar gitmiyor da çok saçma ya sürekli hareket etmemi falan engelliyor zindan gibi bir yere atmışlardı beni bir keresinde.

Online oyun modu da tıpkı GTA 5'in Online modu gibi. Görevler var yapınca para kazanabiliyorsun falan fistan işte.

Ben bu tarz AAA oyunlarının Online kısımlarına arkadaşlarla girmenizi tavsiye ederim. Eğer giremeyecekseniz bilgi sahibi olmak için oynanış videosu falan izleyebilirsiniz.

Eşyalar gitmiyor da çok saçma ya sürekli hareket etmemi falan engelliyor zindan gibi bir yere atmışlardı beni bir keresinde.

Online oyun modu da tıpkı GTA 5'in Online modu gibi. Görevler var yapınca para kazanabiliyorsun falan fistan işte.

Ben bu tarz AAA oyunlarının Online kısımlarına arkadaşlarla girmenizi tavsiye ederim. Eğer giremeyecekseniz bilgi sahibi olmak için oynanış videosu falan izleyebilirsiniz.
Gta onlineı çok bilmiyorum ama anladığım kadarıyla istersen meslekler alıp para kazanıp etrafta yan görev tarzı şeyler yapabiliyosun istersende şehirlerdeki bankaları veya o tarz şeyleri soyuyorsunuz doğrumu ? vede böyle herkesin kendine ait bir bölge kurma lüksü varmı

GTA Online'ı çok bilmiyorum ama anladığım kadarıyla istersen meslekler alıp para kazanıp etrafta yan görev tarzı şeyler yapabiliyosun istersende şehirlerdeki bankaları veya o tarz şeyleri soyuyorsunuz doğru mu? Ve de böyle herkesin kendine ait bir bölge kurma lüksü var mı?

Evet kısmen doğru. Bölge kurma kısmını tam bilmiyorum hocam kusuruma bakmayın lütfen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı