RDR Online sadece 2 kişiyle oynanır mı?

brkycsr

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar RDR2 şu an indirimde alacağız bir arkadaşla. Araştırmalarım sonucunda RDR2 alınca RDR Online'ın da geldiğini öğrendim. RDR Online da sadece arkadaşımla oynayabilir miyim? Başkası olduğum dünyaya gelmeden.

Son düzenleyen: Moderatör:

Anladım teşekkürler. Peki Online da genelde RP mi oluyor yoksa birbirini mi öldürmeye çalışıyorsun. Hani sakin sakin takılırken gelip öldürüyorlar mı?

Anladım teşekkürler. Peki Online da genelde RP mi oluyor yoksa birbirini mi öldürmeye çalışıyorsun. Hani sakin sakin takılırken gelip öldürüyorlar mı?

Oyunu 500 level olup 7/24 ölümüne oynayan adamlar var, ya da hile açıp takılanlar oluyor genelde. Ancak Valentine da kan davası çıkıyor resmen, herkes birbiriyle düello atıyor ve birbirini öldürüyor.

Oyunu 500 level olup 7/24 ölümüne oynayan adamlar var, ya da hile açıp takılanlar oluyor genelde. Ancak valentine da kan davası çıkıyor resmen, herkes birbiriyle düello atıyor ve birbirini öldürüyor.

Düello dediğiniz kendi isteğiyle atılan bir şey değil değil mi? Biri gelip beni kafasına göre öldürebilir.

Oyunu 500 level olup 7/24 ölümüne oynayan adamlar var, ya da hile açıp takılanlar oluyor genelde. Ancak valentine da kan davası çıkıyor resmen, herkes birbiriyle düello atıyor ve birbirini öldürüyor.

GTA'daki gibi o zaman kafes içine hapsedip işkence eden hileciler var mı? Üzerimde tren atıyordu düzenli olarak.

Düello dediğiniz kendi isteğiyle atılan bir şey değil değil mi? Biri gelip beni kafasına göre öldürebilir.

Evet herkes kafasına göre gelip öldürebiliyor sizi, isterseniz kendi aranızda düello da atabiliyorsunuz.

GTA'daki gibi o zaman kafes içine hapsedip işkence eden hileciler var mı? Üzerimde tren atıyordu düzenli olarak.

O kadarına denk gelmedim, ama ışınlanma ölümsüzlük açan var.

GTA Online çok kötü bir tane bulldogun eline minigun vermişlerdi doğduğm gibi öldürüyordu beni

Ben bir sapığa denk geldim bizi bir yerde toplayıp üstümüze araba attı daha sonra patlatmaya başladı evime kaçtım adam evimden zorla çıkarttı. İbrete alem olsun diye kafese koyup üstüme defalarca tren attı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…