Arkadaşlar RDR2 şu an indirimde alacağız bir arkadaşla. Araştırmalarım sonucunda RDR2 alınca RDR Online'ın da geldiğini öğrendim. RDR Online da sadece arkadaşımla oynayabilir miyim? Başkası olduğum dünyaya gelmeden.
Red Dead Redemption 2 aldığınızda oyunun hikaye modu ve Online modu gelir. Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition aldığınızda ise buna üstelik Online için at, silah, kıyafet ve para geliyor. Red Dead Online da ise sadece Online sürüm var.
Oyunu 500 level olup 7/24 ölümüne oynayan adamlar var, ya da hile açıp takılanlar oluyor genelde. Ancak Valentine da kan davası çıkıyor resmen, herkes birbiriyle düello atıyor ve birbirini öldürüyor.
Oyunu 500 level olup 7/24 ölümüne oynayan adamlar var, ya da hile açıp takılanlar oluyor genelde. Ancak valentine da kan davası çıkıyor resmen, herkes birbiriyle düello atıyor ve birbirini öldürüyor.
Oyunu 500 level olup 7/24 ölümüne oynayan adamlar var, ya da hile açıp takılanlar oluyor genelde. Ancak valentine da kan davası çıkıyor resmen, herkes birbiriyle düello atıyor ve birbirini öldürüyor.
Ben bir sapığa denk geldim bizi bir yerde toplayıp üstümüze araba attı daha sonra patlatmaya başladı evime kaçtım adam evimden zorla çıkarttı. İbrete alem olsun diye kafese koyup üstüme defalarca tren attı