RDR Online'da klavye geç algılanıyor

Sxtre

Kilopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
12th Gen Intel Core i5-12500h
NVIDIA GeForce RTX 3050 Tİ / Intel Iris Xe Graphics
24 GB / SODIMM, CRUCİAL 3000/6000 MHz Ram
Samsung 512 NVM M.2 SSD
Kingston KC3000 1 TB NMV M.2 SSD
Meslek
Müzik Prodüktörü
Merhaba, iyi akşamlar dilerim.
RDR Online da 80 küsur saatim var 70 saat kadar bu sorun çıkmadan oynadım ne hikmetse oyun bir sabah klavyeyi yersiz bir şekilde geç algılamaya başladı.
Yön tuşlarına basmak, aşağı yukarı yapmak hiçbir şekilde. Ya tuş basılı kalıyor karakter oraya doğru koşuyor ya çok geç basıyor.
Xbox kolu ile denediğimde bir sorun yok fakat kol ile oynamak istemiyorum, altını çizeyim. Sildim, yükledim sorun düzelmedi. Klavye sürücüsü vs. nereden indirilir bilmiyorum. Sadece RDR Online da böyle bir problem var.
Ve her girdiğimde birkaç yazı çıkıyor oyun içinde.
Network error diye bir yazı ve ondan önce birkaç oyun ile ilgili takılı kalmış görev. Garip...
Ne yapmalıyım? Nasıl çözebiliriz?
SS'lere ihtiyaç olursa oyuna girip tekrardan alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sürücüden kaynaklı olmayabilir gecikme süresi fazla olmasa yazmazsın şöyle dene bir de
Görev yöneticisine gir.
Klavyeni bul (PC'yi yeniden başlatmanın farklı bir yolunu biliyorsan fareyide kapa)
Aygıtı kaldır.
Yeniden başlat tekrar dene gecikme varsa muhtemelen klavye mousedendir sürücüler içinde klavyein modelini falan yaz driveri yaz çıkıyor zaten.

Merhaba, oyundan kaynaklı böyle bir problem var. Oyunun güncellemelerle bu sorunu düzeltmesini bekliyoruz, ancak henüz düzeltilmedi. Geçici bir çözüm mevcut, ancak bunu yapmak için normal RDR2 hikâye oyununa da sahip olmanız gerekiyor. Sadece RDR2 Online sahibi olan oyuncularda ayarlar kısmındaki benchmark bölümü bulunmuyor. Geçici çözümü paylaşıyorum; oyunu her açtığınızda bunu bir kere yapmanız gerekiyor.
  • Oyunu Başlat: Oyunu aç ve ana menüye gel.
  • Ayarlar Menüsüne Gir: Ana menüde Settings (Ayarlar) bölümüne gir.
  • Grafik Ayarlarını Aç: Ayarlar menüsünde Graphics (Grafikler) sekmesine git.
  • Benchmark Çalıştır: Grafik ayarlarının en altına in ve Run Benchmark (Benchmark Çalıştır) seçeneğini başlat.
  • Kısa Bir Süre Bekle: Benchmark testi başlatıldıktan sonra yaklaşık 5 saniye bekle. ( Karlı bölge gelince direkt kapatabilirsiniz )
  • Benchmark’ı İptal Et ve Menüye Dön: 5 saniye sonra işlemi iptal et ve ana menüye geri dön. Bu adımlardan sonra klavye gecikmesi düzelmiş olmalı.
Bu çözümü Reddit ve forumda gördüm. Bu yöntemle sorunsuz oynayabiliyorum fakat dediğim gibi, oyunu her açtığınızda bunu yapmanız gerekiyor.

Merhaba, oyundan kaynaklı böyle bir problem var. Oyunun güncellemelerle bu sorunu düzeltmesini bekliyoruz, ancak henüz düzeltilmedi. Geçici bir çözüm mevcut, ancak bunu yapmak için normal RDR2 hikâye oyununa da sahip olmanız gerekiyor. Sadece RDR2 Online sahibi olan oyuncularda ayarlar kısmındaki benchmark bölümü bulunmuyor. Geçici çözümü paylaşıyorum; oyunu her açtığınızda bunu bir kere yapmanız gerekiyor.
  • oyunu başlat: Oyunu aç ve ana menüye gel.
  • ayarlar menüsüne gir: Ana menüde settings (ayarlar) bölümüne gir.
  • grafik ayarlarını aç: Ayarlar menüsünde Graphics (grafikler) sekmesine git.
  • benchmark çalıştır: Grafik ayarlarının en altına in ve run benchmark (benchmark çalıştır) seçeneğini başlat.
  • kısa bir süre bekle: Benchmark testi başlatıldıktan sonra yaklaşık 5 saniye bekle. ( karlı bölge gelince direkt kapatabilirsiniz )
  • benchmark'ı iptal et ve menüye dön: 5 saniye sonra işlemi iptal et ve ana menüye geri dön. Bu adımlardan sonra klavye gecikmesi düzelmiş olmalı.
Bu çözümü Reddit ve forumda gördüm. Bu yöntemle sorunsuz oynayabiliyorum fakat dediğim gibi, oyunu her açtığınızda bunu yapmanız gerekiyor.

Merhaba, bu çözümü maalesef kullanamıyorum. Oyunun hikayesine sahip değilim, Online olarak aldım. Başka bir araçla benchmark yapabilir miyim acaba? Aynı etkiyi verir mi ki?

Bu sürücüden kaynaklı olmayabilir gecikme süresi fazla olmasa yazmazsın şöyle dene bir de.
Görev yöneticisine gir.
Klavyeni bul (PC'yi yeniden başlatmanın farklı bir yolunu biliyorsan fareyide kapa)
Aygıtı kaldır.
Yeniden başlat tekrar dene gecikme varsa muhtemelen klavye mousedendir sürücüler içinde klavyein modelini falan yaz driveri yaz çıkıyor zaten.

Klavye sürücü ne diye geçiyor olabilir sizce?

Merhaba, bu çözümü maalesef kullanamıyorum. Oyunun hikayesine sahip değilim, Online olarak aldım. Başka bir araçla benchmark yapabilir miyim acaba? Aynı etkiyi verir mi ki?
Maalesef bundan başka bildiğim bir çözüm yok, daha önce de sadece Online sahibi olan birisi için araştırmıştım fakat bulamamıştım. Herhangi bir çözüm bulacak olursam fakat tabi ki buradan tekrar yardımcı olmaya çalışırım.

Maalesef bundan başka bildiğim bir çözüm yok, daha önce de sadece Online sahibi olan birisi için araştırmıştım fakat bulamamıştım. Herhangi bir çözüm bulacak olursam fakat tabii ki buradan tekrar yardımcı olmaya çalışırım.

Çok teşekkür ederim, ben de aynı oranda aramaya devam ediyorum.

Bu hatayı sık sık alıyorum bu sıralar girerken, bu hata ile ilgisi olabilir mi sizce?
resim_2024-11-15_031901523.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı