RDR1 için Xbox 360 emulator önerisi

TheBandLords

Picopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Xenia'yı biliyorum ama beceremedim ben. Kendi araştırmamda Xenia hariç bir şey bulamadım. Aranızda bilgili insanlar Xbox 360 emülatörü önerirse çok sevinirim.

Xenia dışında düzgün çalışan var mı bilmiyorum da hocam oyun zaten bilgisayarlarda var neden Xbox sürümünü oynamayı deniyorsunuz ki? Xenon emülatörü de var ancak o da oyun oynanacak bir seviyede falan değil. İlla emülatörle oynayacağım derseniz Xenia'dan başka şansınız yok. PS3 emülatörü RPSC3 de deneyebilirsiniz ancak Xenia çok daha iyi çalışıyor.
Yine de direkt bilgisayarda oynamak çok daha az sistem ister.

Xenia dışında düzgün çalışan var mı bilmiyorum da hocam oyun zaten bilgisayarlarda var neden Xbox sürümünü oynamayı deniyorsunuz ki? Xenon emülatörü de var ancak o da oyun oynanacak bir seviyede falan değil. İlla emülatörle oynayacağım derseniz Xenia'dan başka şansınız yok. PS3 emülatörü RPSC3 de deneyebilirsiniz ancak Xenia çok daha iyi çalışıyor.
Yine de direkt bilgisayarda oynamak çok daha az sistem ister.
Hocam ben master kullanıyom canary değil

Hocam ben Master kullanıyorum Canary değil.
Canary'nin olayı rehberde de belirtildiği gibi deneysel ve tek oyun üzerine yoğunlaşmış sürümler olmaları. Master sürüm ise genel olarak her şey için en stabil sürüm. Çok fark edeceğini sanmıyorum ancak yine de deneyebilirsiniz Canary'i.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı