RDR2 202 TL

• Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 40
  • Görüntüleme 4.167
Zamanında 40 TL'ye Red Dead Online sürümünü satın alıp, oyun mağazası üzerinden Red Dead redeption: Story Mode'unu 140 TL'ye almıştım, yine kârdayım. :)

RDR Online'ı Epic'ten aldım hikaye modunu nasıl alabilirim?
Evet ama işlemci sıkıntısı yarattığını da söylemiş arkadaş öyle bir sorunda yaşamadım.

Bende hiç gelmedim. Ben PS4'e almıştım CD'li olarak Update gelmişti bende o bile 4 saat sürdü :).

RDR Online'ı Epic'ten aldım hikaye modunu nasıl alabilirim?
Aldığımız zamanlarda kampanya gibisinden bir olay vardı, sanıyorum Red Dead Online yeni çıktığındandı ki halen promosyon devam ediyor mu sanmıyorum. Oyunu indirip açtığınızda Red Dead Redeption: Story Mode'unu oyun içi satımı olarak 140 TL'ye alabiliyorduk. Fakat satın aldığınızda RDR2 kütüphaneye eklenmiyor, sadece Online sürümünün hikaye modunu açmış oluyorsunuz. Dediğim gibi devam ediyor mu bilmiyorum.

Aldığımız zamanlarda kampanya gibisinden bir olay vardı, sanıyorum Red Dead Online yeni çıktığındandı ki halen promosyon devam ediyor mu sanmıyorum. Oyunu indirip açtığınızda Red Dead Redeption: Story Mode'unu oyun içi satımı olarak 140 TL'ye alabiliyorduk. Fakat satın aldığınızda RDR2 kütüphaneye eklenmiyor, sadece Online sürümünün hikaye modunu açmış oluyorsunuz. Dediğim gibi devam ediyor mu bilmiyorum.
Teşekkürler sağolun hocam bir ara indirip denerim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı