Çin yeni yıl mı ne öyle bir ismi vardı indirimin, pek çok güzel oyunda indirim var.Bu kampanya ne zaman başladı? Yılbaşı indirimi falan mı yoksa farklı bir şey mi? Diğer oyunlarda da var mı?
Çin yeni yıl mı ne öyle bir ismi vardı indirimin, pek çok güzel oyunda indirim var.Bu kampanya ne zaman başladı? Yılbaşı indirimi falan mı yoksa farklı bir şey mi? Diğer oyunlarda da var mı?
Onu gördüm de bu Rockstar Games'in indirimi farklı bir başlık altındaydı. Onunla alakası var mı bilmiyorum. Bilen var mı sebebini?Çin yeni yıl mı ne öyle bir ismi vardı indirimin, pek çok güzel oyunda indirim var.
Ne garip adamlar var şu Türkiye'de.Online için değmez fakat ben kendi hesabımda, vitrinde sergilemeyi seviyorum. Birazcık o yüzden aldım fakat oynuyorum ve bitireceğim.Eki Görüntüle 1643313
Ne garip adamlar var şu Türkiye'de.
Baktım baktım. GTA 5 ile RDR 2 arasından GTA 5'i seçtim. Umarım pişman olmam.
RDR 2 nasıl oyun almaya değer mi? Şimdi benim bilgisayar oyun amaçlı olmadığı için kaldırmaz. Ama zam geleceği ve indirim varken alıp kenara atmak mantıklı diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.