Steam'den aldığım Red Dead Redemption 2 oyunu açılmıyor. Çalışıyor gözüküyor görev yöneticisinin alt kısmında açık gözüküyor ama oyunda hiçbir etkileşim yok. Her yolu denedim bu soruna Windows 8.1'den Windows 10'a geçerken ve ekranı kartımı değiştirdikten sonra yaşadım. Ekran kartım güncellemeleri tam ama bir türlü sorunu bulamadım. Ne yapmalıyım?
Steam'den aldığım Red Dead Redemption 2 oyunu açılmıyor. Çalışıyor gözüküyor görev yöneticisinin alt kısmında açık gözüküyor ama oyunda hiçbir etkileşim yok. Her yolu denedim bu soruna Windows 8.1'den Windows 10'a geçerken ve ekranı kartımı değiştirdikten sonra yaşadım. Ekran kartım güncellemeleri tam ama bir türlü sorunu bulamadım. Ne yapmalıyım?
Rockstar Games'in sitesinden destek ticketı gönderebilirsin. Video kaydı, ekran alıntısı ve Process Monitor hata raporu ile gönderirsen kesin çözümü verirler. Ya da sosyalden birisi çok daha basit bir çözüm sunabilir
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yep yeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...