RDR2 açılmıyor

omersirtmac

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 3750H with Radeon Vega Mobile Gfx 2.30 GHz
20,0 GB RAM
Oyuna 1 yıldır giriş yapamıyorum. Oyunu ilk satın aldığımda yükledim kurdum ve 6 saat kadar oynadım ancak SSD hafızası nedeniyle silmem gerekti. Aradan biraz zaman geçti tekrar indirdim kurdum ama oyuna giriş yapamadığımı fark ettim. Sil-baştan yükle falan ciğerim soldu oyun 120GB zaten 24 saatte iniyor. Oyunu Steam'den açıyorum yükleme ekranı bile gelmiyor oyun çalışıyor diye yazıyor ama birkaç saniye sonra oradaki buton "oyna" olarak görünüyor. Launcher'dan da denedim yine açılmıyor. Yardımcı olun çözemedim 1 yıldır.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    1,6 MB · Görüntüleme: 131
  • 2.png
    2.png
    1,6 MB · Görüntüleme: 151
  • 3.png
    3.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 111
  • 4.png
    4.png
    1,9 MB · Görüntüleme: 127
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir ara çoğu oyunda başıma gelen bir olaydan bahsedeyim. Sorun Windows Defender'dan kaynaklı olabilir. Denetimli klasör erişimi ile bir uygulamaya izin ver kısmında en son engellenenlere bakarsanız belki orada bulabilirsiniz oyunu. Bahsettiğim bölüme şu şekilde giriliyor:

1683203178072.png

1683203205258.png

1683203226701.png

1683203247409.png

1683203282005.png

Umarım yardımcı olur bu kısma geldikten sonra eğer engellendiğini görürseniz yanındaki + işaretine tıklamanız yeterli olacaktır.

1683203353826.png

Baktım şimdi hocam bende kapalı görünüyor bu ayar. Yine de çok sağ olun bir şey daha öğrenmiş oldum.

Steam'de RDR 2 sağ tık yapın ardından özelliklere tıklayın sonra yerel dosyalara tıklayın ve oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulaya tıklayın ve biraz bekleyin.

Bunu yaptım hocam.

Dosya Ekleri

• ad.png
    ad.png
    384,3 KB · Görüntüleme: 90
Rapor alır mısın?

Rapor alır mısın?

Galiba almayı başardım

Biraz ayarlarıyla oynadım dosyaların vs şimdi de böyle bir hata alıyorum:
Aldığım hata: "RDR2 güncellenirken bir hata oluştu (uygulama çalışıyor)"
Hataya tamam dediğimde ise hiçbir şey olmuyor. Steam'de ise oyunu durdur butonu aktif halde görünmekte.

Dosya Ekleri

• dd.png
    dd.png
    2 MB · Görüntüleme: 87
  • fff.png
    fff.png
    1,6 MB · Görüntüleme: 59
Son düzenleyen: Moderatör:
Kimseden uzun süre yanıt gelmeyince oyunu bir defa daha silip yeniden yükledim. Social Club'i da silip yeniden yükledim ama çalışmadı. Ben de sinirlenip komple Rockstar'la ilgili ne varsa sildim PC'den. Bugün yarın format attıracağım Windows'u bile sileceğim. Belki o zaman düzelir. Düzelirse buraya yazacağım.

Oyuna 1 yıldır giriş yapamıyorum. Oyunu ilk satın aldığımda yükledim kurdum ve 6 saat kadar oynadım ancak SSD hafızası nedeniyle silmem gerekti. Aradan biraz zaman geçti tekrar indirdim kurdum ama oyuna giriş yapamadığımı fark ettim. Sil-baştan yükle falan ciğerim soldu oyun 120GB zaten 24 saatte iniyor. Oyunu Steam'den açıyorum yükleme ekranı bile gelmiyor oyun çalışıyor diye yazıyor ama birkaç saniye sonra oradaki buton "oyna" olarak görünüyor. Launcher'dan da denedim yine açılmıyor. Yardımcı olun çözemedim 1 yıldır.
Hocam birisinin sorunu çözülmüş ve arka planda açık olduğunu varsayarsak şunu denemenizi öneririm: Tam ekran iyileştirmelerini kapatın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı